Van egy aranyhörcsög kislányom, aki most ivarérett, nagyon egyedül érezte magát ezért vettem neki egy párt. Az első nap kegyetlenül összetépték egymást. Mit tegyek van rá esély, hogy pár nap múlva megszokják egymást, vagy esélytelen?
Sajnos a törpe- és az aranyhörcsögök egészen máshogy viselkednek, és én személy szerint még sosem láttam olyat, hogy két aranyhörcsög sokáig húzta volna egy ketrecben/terráriumban/bármiben. Persze próbálkozni lehet, de szerintem nem érdemes. Igazából nem hiszem, hogy magányos lett volna a kishölgy, de kedves tőled, hogy így aggódsz érte :) Lehet, hogy csak kicsit ingerszegény számára a környezet, és "unatkozott"? Próbálj meg játékokat berakni neki (például egy szimpla WCpapír-guriga csodákra képes), már feltéve ha eddig még nem tetted volna meg ;) Az is jó, ha nagy helye van futkosni, és persze a nélkülözhetetlen mókuskerék ^^ Vagy ha szelíd annyira, engedd ki futkározni minden nap, mondjuk az ágyadra, vagy valami körbekerített, nagy alapterületű helyre :)
Sok szerencsét, ha újra próbálkoznál ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!