Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisgyermekes anyukaként van esély párt találni?
Sajnos eleg keves az info.
Hany eves vagy, milyen idos a pici, milyen korosztalyu ferfit keresel, ezek mind nagyon befolyasoljak a dolgot. Az meg talan meginkabb, hogy mire keresel, potapukat, vagy csak egy ferfit aki enyhit neha a lelko, vagy testi maganyodon?
igen van esélyed!
Soksikert és szerencsét kívánok!
Van,bár sokan nem jönnek össze gyerekesekkel,mert zavarja a gyerek ( ami értgető ) .
Ám találni ,helyes rendes pasikat is,de főként olyat akinek szintén van gyermeke.
Én 23 vagyok a crátom 32,van egy 1 éves lányom,neki meg egy 4 éves lánya ( általában vele van,szeretjük egymást és jó a kapcsolatunk,de már se én se ő nem akar több gyereket.
Lehetet volna olyan akinek nincs gyereke.
De a párom régóta ismerem mint barát és jóképű,rendes pasi.
dik kérdező!
Amelyik csávó 35 felett nem családos az örök szédelgő meg casanova.
Nono!
Ha valaki 35 éveen egyedül van az azért leht mert:
- alapból magányos, nem vágyik másra
- Casanova a gyerek, ilyen örök perverz
- aszexuális
- épp kidobták otthonról - nem véletlenül
- megcsalta az asszony - ekkor címeres balfék a férfi, hogy nem tudott ellene tenni, biztos jól fog teljesíteni...
- az illető egy csöves
- börtönben volt eddig
- migráns az illető
- az anyukája nem engedte (na ez még egy igazi férfijellem!)
- hozományvadász
- gigolo
- félőrült bogaras trotyakos
- özvegy. még ez az egyetlen ami okés.
Hát én nem így gondolom. Akadnak kivételek is! Ez tapasztalatom.
Az h valakit megcsalnak sok esetben nem egyenlő avval h szarúl teljesít!
Nem vitázni akarok ez a véleményem.
L/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!