Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek harmincon felül egyedülálló anyukaként van esély párt találni?
Figyelt kérdés
2015. febr. 4. 18:34
1/12 anonim válasza:
valószínű: én már láttam 50 évest is párt találni
3/12 anonim válasza:
A legszexibbek a 30-as anyukák. ;) Szörnyen kívánatos sokuk.
4/12 anonim válasza:
Meg is van az első jelentkező :D
Egyébként 3.-nak igaza van, bár én még csak 25 vagyok :)
5/12 anonim válasza:
Persze, hogy van. Egyik ismerősömnek nemrég született meg a második gyermeke, egy ilyen kapcsolatból. Nagyon boldog csajszi most! :) Egyébként szerintem a Te eseted nem ritka, sokan járnak ebben a cipőben.
6/12 anonim válasza:
Ha jól nézel ki és kívánatos vagy, nagyon sok esélyed van, hidd el.....tapasztalat :) 30+N
8/12 anonim válasza:
Sajnos én többször is ráfáztam az ilyesmire. A gyerek mellett mindig csak második voltam, és ezt nem bírtam ki hosszabb távon.
9/12 anonim válasza:
Hát igen, ezt mondani is szokták hogy a gyerekes anyukáknál az ember csak 2., ill. másodlagos lehet...
10/12 anonim válasza:
De hát ez érthető ha a gyereke fontosabb, nem? Vagy ti is gyerekek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!