Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esély rá, hogy egy nő, akinek - se gyerek, se férj, se pasi - leszbikus?
Én ismertem egy idős hölgyet, aki szintén így volt. Voltunk olyan kapcsolatban, hogy rákérdezhettem. Elmesélte, hogy volt egy nagy szerelme, akivel családot terveztek, de az esküvő előtt egy hónappal a fiú meghalt. Innentől kezdve nem kereste férfiak társaságát, inkább amolyan pótnagymamája lett a környékbeli gyerekeknek.
Szóval nem biztos, nem tudhatod az okát.
Ugyanannyi, mint pl arról, ha egy jól szituált pasinak nincs nője. Attól még nem meleg, még ha sokan azt is gondolják.
Az esély amúgy is 1/2-ed, tehát vagy az, vagy nem.
lehet, hogy fiatalabb korában nem szerzett tapasztalatot s félt nyitni a témában, végül "így maradt"
de lehet, hogy leszbikus...ennyiből elég nehéz megmondani
leginkább abból lehetne, hogy van-e 1 nő akivel nagyon nagyon sokat együtt van, sokkal többet mint bárki mással
Akkor esélyes, hogy leszbikus
19/leszbikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!