Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a leszbikus nők gyermekvállalásáról?
És akit két férfi nevel fel? Azokkal mi van? Ha már itt tartunk.
Amúgy ez nem fórum!
Nem tudok ezzel kapcsolatos vizsgálatról. Azt azonban vedd figyelembe, hogy a közhiedelemmel ellentétben az egy szülős család sem okoz lelki torzulatokat.
Figyelembe véve a családok mostani helyzetét, szerintem már azt is értékelni kell, ha a gyerek olyan helyen nő fel, ahol a szülei békében, szeretetben élnek és nevelik. Függetlenül a nemüktől.
szerintem nem egészséges, ha egy gyerket egy nemű szülők nevelnek, tök mindegy, h férfiak vagy nők. ha 2 nő neveli, sosem lesz előtte apa-kép, ha 2 pasi, akkor anya nem lesz.
itt képbe jöhet az, h elvált szülők gyerekének milyen lenni, ilyenkor is kimarad az egyik fél, mint nevelő szülő. ez hülyeség, elváltak a szüleim születésem után nem sokkal, mégis tudom, h egy gyereknek egy APÁRA és egy ANYÁRA van szüksége, még akkor is, ha az egyik nem teheti meg, h minden nap látja, de mégis ott van.
Nem támogatom. Biztos hogy hatással van a gyerekre, és azt nem tudom elfogadni hogy egy olyan beállítottságot (melegség) fog a gyerek normálisnak tartani, ami ha más nem a fajfenntartás szempontjából nem valami hasznos.
Ez az egyetlen bajom a melegekkel: a következő generációra gyakorolt hatásuk. Tőlem egyébként ott kupakolnak, sétálnak és parádéznak ahol akarnak, nem az én dolgom.
Iskolában:megkérjük a gyerekek apukáját,hogy jöjjenek el.
"anyu,mindenki az apukájával volt a meccsen!!" "engem ki fog megtanítani focizni?" -lásd a gyerek érdekeit.
Hát jó hatással biztosan nem lesz- max annyival, hogy toleránsabb lesz a homokkal szemben(de ugye nem az a cél, hogy egy homo-pártoló hadsereget neveljetek ki).
A gyereket csúfolni fogják, nem lesz előtte egy apa akire felnézhet, a szexuális orientációját is befolyásolja és nem hiszem, hogy két leszbikus nő normálisan fel tudná világosítani a mondjuk hetero lányát a szexualitásról mikor ódzkodnak a hetero kapcsolatoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!