Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok a leszbikus nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nytta kérdése:

Mit gondoltok a leszbikus nők gyermekvállalásáról?

Figyelt kérdés
Szerintetek milyen hatással lesz a gyerekre a későbbiekben, hogy 2 nő nevelte fel, hogy a családjában két nő szereti egymást, lelkileg hogy hat ez majd rá, ha pl. majd serdülő lesz? Ti vállalnátok a leszbikus szüleiteket? Kicsit éljétek bele magatokat a témába, és osszátok meg a gondolataitokat!
2012. jan. 23. 22:23
1 2 3
 21/23 puding01 válasza:
Ez vélemény mert lehetne akár leszbikus vagy meleg családom is de nem és nem volt előttem ez a kép és mégis kialakult ez nálam ahogy a párom heteroszexuális volt míg nem találkozott velem immár 5 éve együtt élünk mégsem érzi leszbikusnak magát de gyereket szeretne mint minden nő egyszer legalább az életben kivéve engem=D
2012. okt. 1. 16:58
 22/23 anonim válasza:
Nekem különböző neműek a szüleim, de apámmal annyira rossz a viszonyom, hogy simán lecserélném akár nőre is...Szerintem teljesen mindegy, hogy azonos vagy különböző neműek a szülők, ha harmónia van közöttük, akkor minden oké. :)
2013. jan. 2. 22:59
 23/23 anonim ***** válasza:

Amíg a felnőttek magukra erőltetik a nemi sztereotípiákat,addig kár bármiről is beszélni.

Amíg ilyen idióta kérdések születnek,hogy "Ki fogja megtanítani a gyereket focizni"?

Mintha

1.Ez valami kötelező sport lenne.

2.Mintha minden kisfiút érdekelne a foci

3.Mintha minden apát érdekelne a foci

4.Mintha egy anyának nem lenne lába focizni,ha kell

vagy mintha egy nőnem szerethetné a focit.

A gyereket hagyni kell,hogy maga fedezze fel a világot és abban támogatni,amit szeret.

Amúgy mellesleg annyira irreális elvárások vannak az egynemű párok felé a gyereknevelés terén,mintha a heterók mindenben tökéletes nevelésre törekednének.

Jó ha a szülők 10%-a játszik egyaltalán a gyerekeivel,vagy hajlandó bármiféle játékban részt venni.

De a melegektől meg elvárják azt,amit ők nem képesek teljesíteni és ha nem tudják(persze,mert ők is emberek)akkor megállapítják,hogy nem alkalmasak:D

Hát szép:)

2013. okt. 30. 04:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!