Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nytta kérdése:
Mit gondoltok a leszbikus nők gyermekvállalásáról?
Figyelt kérdés
Szerintetek milyen hatással lesz a gyerekre a későbbiekben, hogy 2 nő nevelte fel, hogy a családjában két nő szereti egymást, lelkileg hogy hat ez majd rá, ha pl. majd serdülő lesz? Ti vállalnátok a leszbikus szüleiteket? Kicsit éljétek bele magatokat a témába, és osszátok meg a gondolataitokat!2012. jan. 23. 22:23
11/23 anonim válasza:
Szerintem ha van egy közeli férfi barát akkor nyugodtan belefér, mert pszichésen minden stimmelni fog.
12/23 anonim válasza:
Szerintem nagyon érdekes kérdés, ha lesz alkalmam, jobban beleásom magam és az egyetemen már rég fel akarom tenni a kérdést az egyik tanáromnak, csak épp nem 80 ember előtt... Pontosabban azt, hogy melyik jobb/rosszabb egy gyereknek: ha intézetben nő fel, vagy azonos nemű szülőkkel.
Az eddigi tudásom alapján úgy tűnik, hogy a pszichoszexuális fejlődéshez kell férfi és női minta is, no de akkor mennyivel jobb az, ha valaki egyedül neveli fel a gyerekét úgy, hogy a másik szülő sosincs jelen? Ott sincsenek meg a megfelelő feltételek.
A biológiai kapcsolatot, amit valaki írt, nem tartom fontosnak, lásd heteró párok által örökbefogadott gyerekek, második házasság, stb. Sok esetben simán működőképes.
13/23 anonim válasza:
Szerintem ha szeretik a gyereket, és azon vannak, hogy mindent meg adjanak neki, már több nem is kell,foglalkoznak vele akkor, és a legtöbb dolgot úgyis az ismerősöktől, barátoktól veszik fel a gyerekek,mármint a saját ismerőseiktől.
14/23 anonim válasza:
Szerintem az gyerekekre jobban hatással van a többi homofóbiás felnőtt torz véleménye, mint az hogy két nő neveli. Nincs ezzel semmi baj. Két nő ugyanúgy tud szeretni. Én simán vállalnám ha ilyen szüleim lennének, aki meg kicsúfol azt meg sajnálnám, mert a hetero szülei nem tanították meg, hogy nem illik más családját a szájukra venni.
15/23 anonim válasza:
hát ez fogós kérdés... de ha valóban szeretitek egymást.. mert az érzést nem lehet kiölni magadból! :)
16/23 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlenül negatív a gyerek/serdülő lelki világának, mert aki ebbe belenő,az általában el is tudja fogadni. Ha a két nő meg tudja adni neki a megfelelő szeretet,amit egy családban meg kell kapnia,nem fogja zavarni. Másrészt manapság a diákok egy része már a suliban is a melegekről beszélget, mire az a gyerek felnő,már nem is nagyon lesz megkülönböztetve a leszbikus és a hetero,esetleg a meleg fiúk.
17/23 anonim válasza:
Ha lát egy "apa" (bármilyen rendszeresen látogató barát lehet) képet is akkor nem lesz elvileg sok gubanc. :)
18/23 puding01 válasza:
Annyia a véleményem hogy heteroszexuális szülőktől származom mégis leszbikus kapcsolatban élek és vállalunk gyereket minden félelem nélkül!
19/23 anonim válasza:
Kár, hogy ez tény, nem vélemény.
20/23 puding01 válasza:
Tehát akkor hogy lehet hogy a heteroszexuális nem csak heterót szül? Akkor mért lenne egyértelmű hogy a melegek csak meleg gyereket szülhetnek ez nem erről függ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!