Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlsúlyos melegként, meg egyáltalán melegként esélytelen társat találnom?
Fiatal fiú vagyok, 120 kilóval. Meleg.
A problémám az, hogy soha nem volt még senkim (pedig már elmúltam pár éve 18), 80 kilósan is csak Zs-kategóriás srácoknak tetszettem, 120 kilósan még nekik sem.
Nem vagyok szép, de tőlem sokkal rondábbak is találnak maguknak JÓ pasikat.
Vannak ugye ún. >>macikedvelők<<, közülük sokan elfogadhatóan néznek ki, de mégha tetszem is valamelyiküknek, nekik is sokszor vagy az idősebb (30, inkább 40+-os), vagy a kövérebb (150 kg+), a """mackósabb""" (undorító, igénytelen disznó) férfiak kellenek, vagy egyszerűen csak üríteni akarnak.
Tegnap óta teljesen magam alatt vagyok, mert azt érzem, hogy senkinek nem kellek. Tényleg senkinek. Volt rómeon egy tök cuki, korombeli szőke, vékony testalkatú, duci kedvelő fiú, de ő is 2 nap alatt elkelt, ezért "egyelőre nem szeretne semmit". Méghozzá a szintén kövér, ám sokkal előnytelenebb kinézetű, csúnya, igénytelen, nőies unokatestvéremet láttam fb-n az ismerősei között, ő csapott le rá.
Tényleg ilyen nehéz meleg >>maciként<< egy elfogadható kinézetű, szerető párt találni?
ui.: Gyűlölködő kommentekre most semmi szükségem, elkezdtem már sportolni és egészségesen táplálkozni a jobb test érdekében.
Fogyj le első sorban. Szeretnél még jó sokáig élni? Ezzel a súlyfelesleggel még az 50-et se fogod megélni, csak szólok.
Van esélyed, de ha csak a búvalb..szottság és a negatív pesszimista hozzáállás árad belőled, úgy senkinek se fogsz soha kelleni.
Foglalkozz önismerettel, önszeretettel. Légy pozitív.
(Privit ne írj kérlek, mert nő vagyok.)
Az már egy jó dolog hogy elkezdtél egészségesen táplálkozni és mozogni.
Ha ebbe majd jobban belejösz, jobban fogod magad érezni, és ez a kisugárzásodon is meg fog látszani! :) Hidd el, mackósan is, vagy nem mackósan is meg fogod találni a párod! :)
Mi ezt nem fogjuk tudni megmondani, hogy mi lesz a jövőd; attól is függ, hogy milyen helyen laksz, milyen emberekkel van lehetőséged ismerkedni, bla-bla.
De nagy általánosságban tényleg hátrányból indulsz, főleg a súlyod miatt, meg ugye meleg/biszex férfit nehezebb is találni.
Ha viszont alapból úgy állsz a témához, hogy "ehh úgysem fog összejönni semmi, szóval minek próbálkozzak" akkor tényleg hallott az ügy. Mindenkitől megkaptad eddig, de én is csatlakozom: kezdj el egészségesebben élni, nem is csak azért, hogy álomtested legyen, hanem hogy jobban érezd magad a bőrödben, és ne legyenek kellemetlen egészségügyi gondjaid már fiatalon, és ha elkezdtél jobban bánni magaddal, az majd dob a kisugárzásodon és az életkedveden is.
Utolsó, neked is köszönöm.
4 éve ismerkedem aktívan, mindig pozitív voltam, csak most jött ki ez a rossz érzés, ez miatt a cuki srác miatt.
Igen, azt teszem, életmódot váltok, önmagamért. Mert nehéz így sétálni is, jó nadrágot találni a méretemben stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!