Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Esélytelen találni egy valamir...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esélytelen találni egy valamire való 18-24 éves nőt?

Figyelt kérdés
Mindegyiknek az a legfontosabb hogy kiélje magát. Nem kötik le magukat tartós kapcsolatban, plusz egy kapcsolat mellett is 4-5 pasit tartanak tallonban vészhelyzet esetén. Miért ennyire hatalmas játszma ez az egész?
2018. szept. 25. 11:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%

Megint àltalánosítasz... Ha akarsz találni egy "valamire való nőt", akkor keresd is olyan környezetben. Pl egyetemen, munkahelyen.

Ahol én tanulok, tele van "valamire való lányokkal"

18L

2018. szept. 25. 11:11
 2/14 anonim ***** válasza:
9%
Minek akarsz te ebbe a korcsuló világba barátnőt? Dugj meg annyi nőt amennyit csak tudsz és élvezd az életet
2018. szept. 25. 11:26
 3/14 A kérdező kommentje:
#2: van benne valami. Elvégre a nők is azon vannak hogy minél több kan járjon bennük. De persze csakis 10/11-es alfák.
2018. szept. 25. 11:28
 4/14 anonim ***** válasza:
98%

Miért kellene egy "valamire való" nőnek leállnia egy ilyen általánosító idiótával, aki helyből rbncnak nézi, és egy kalap alá veszi más nőkkel? :D

24 vagyok, el vagyok jegyezve, nincs talonban senki, szóval a definíciód szerint "valamire való" vagyok, de rendkívül unszimpatikus a stílusod, messzire elkerülnélek akkor is, ha szingli lennék és éppen tartós kapcsolatot keresnék. :D

Lehet, hogy ha nem kiabálnál kígyót-békát a komplett női nemre néhány nő hibája miatt, akkor nem menekülnének előled az értelmes nők.

2018. szept. 25. 11:34
 5/14 anonim ***** válasza:
85%
Ez megint egy szubjektív " élményből" kiterjesztett általánosítás. Nyilván olyan is van, amiről te írsz, de hidd el, hogy sok nem olyan is van...
2018. szept. 25. 11:49
 6/14 anonim ***** válasza:
95%
Egyrészt nem minden nő ilyen, másrészt pedig nem csak a nők. Nyugodtan elhiheted, hogy férfiak között ez méginkább jellemző.
2018. szept. 25. 12:07
 7/14 anonim ***** válasza:
97%
Jaja, minden nő r_banc és csak az "alfák" dugnak. Csapd még hozzá, hogy a külső után a pénz a legfontosabb nekik és meg is van a hisztis gyk lúzerek alaptétele.
2018. szept. 25. 12:09
 8/14 anonim ***** válasza:
96%

Csatlakozom az egyik előttem szólóhoz...

Kettőt mérce, khm... Talán nem tetszik most az a viselkedés, amit a kedves férfiak művelnek ennyi idősen, csak most a nők is ezt csinálják?

Komolyra fordítva, persze, most férfiban, nőben is több az ilyen, mint régen volt.

Meg lehet találni azokat is, akik másképp képzelik el az életüket.

Csomó olyan nő van, akit te normálisnak neveznék.

Az más kérdés, hogy az eddigi megnyilvánulásaidból itt, nekem az a benyomásom, hogy ők szóba sem állnának veled...

2018. szept. 25. 12:51
 9/14 anonim ***** válasza:
94%
22 éves vagyok, iskolába járok, gyereket nevelek, háztartást vezetek, egy 6 éves kapcsolatban. Az nem a nők hibája hogy neked nem jön össze egy rendes kapcsolat.
2018. szept. 25. 13:06
 10/14 anonim ***** válasza:
22%

SZVSZ esélytelen. A legtöbbje a státuszt, megélhetést keresi a férfinál. A normális értékrendű nőkre meg akkora a kereslet, hogy huszonévesen már gyűrűs menyasszonyok, és kilométeres a sor mögöttük, reálisan valamikor 4000 környékén kerülhetnél sorra náluk.

Nem hittem volna, hogy ezt írom, de a #2 válaszadónak van igaza. Egyszerűen nem éri meg foglalkozni velük, mert többet veszítesz a dolgon, mint amennyit nyersz.

2018. szept. 25. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!