Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság esélytelen a nőknél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság esélytelen a nőknél egy olyan férfi, aki 30 évesen a szüleivel lakik?

Figyelt kérdés
2018. júl. 31. 22:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
82%
Miert lakik a szuleivel, es hajlando-e elkoltozni onnan?
2018. júl. 31. 22:44
 2/19 anonim ***** válasza:
91%

Számomra nem esélytelen.

Sajnos a mai világban pláne Magyarországon egy átlag embernek nagyon nehéz egyedül önállóan 30 éves korára egy hazat össze hozni legyen az bárhol

Albérlet pedig nagyon drága sőt egyre drágább az végképp nem éri meg akkor már jobban jár az ember ha hitelt vesz fel és úgy vesz házat

Kb ugyan annyi a törlesztő mintha kidoban havi 80-11.000 et albérletre és mégis nem egy idegen zsebet tömi hanem a sajátja

Plusz ha szülőkkel laksz jobban tudsz spórolni lakásra szerintem ezzel semmi baj nincs

Sosem értettem az olyan nőket akiknél ez kizáró ok. Nem értem ezzel mi a probléma .

Én is a szüleimmel lakom , dolgozom , segítek amiben csak tudok

Saját önerőből szeretnek majd venni egy kis garzon lakást Pesten nalam az nem fekszik hogy majd valakivel közösen

Egyedül szeretném elérni ezt a célt nem úgy hogy valakivel felesben nekem ez fontos

Kell egy saját lakás ami csak az enyem

Minek menjen az ember albérletbe ha azt a pénzt félre is teheti és gyűjthet lakásra

N24

2018. júl. 31. 23:10
 3/19 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező, ezt én is ugyanígy észrevettem már: egyre nagyobb érdeklődés van a 30-as nők iránt, akiknek van saját ingatlanjuk, mert már az albérlet sem vonzó az ilyen érdekember 20-30as csávóknak.

Amúgy a nőknél ez teljesen más, mint az otthon csücsülő, átszellemült, befolyásolható puding csávóknál.

2018. júl. 31. 23:22
 4/19 anonim ***** válasza:
70%
Nálam nem probléma, mivel én is itthon lakok. A gond ott van, ha mai napig anyu veszi a ruháit, csomagolja be a melóba a kaját (azaz minimálisan sem önellátó)
2018. aug. 1. 00:21
 5/19 anonim ***** válasza:
32%
Igen, esélytelen. Még azoknál a nőknél is, akik szintén a szüleikkel laknak.
2018. aug. 1. 07:43
 6/19 anonim ***** válasza:
63%
Nem túl nagy előny az biztos.
2018. aug. 1. 09:36
 7/19 A kérdező kommentje:
Én nem úgy tapasztalom, hogy a saját lakással rendelkező nők iránt kimondottan nagy érdeklődés lenne, és engem se foglalkoztat. Egyetlen ismerősömről tudom, hogy hozzáköltözött egy mozgássérült nőhöz, de mások felé is próbált kacsintgatni.
2018. aug. 1. 09:39
 8/19 3.14159265357989 ***** válasza:
64%

Személyes véleményem az, hogy nekem már kiesnél korban (én 20 éves vagyok, szóval a 30 már kívül esik nekem :) ).

De igazából szülővel élés és szülővel élés között is van különbség. Ha nem dolgozol, és mindent ők fizetnek, ha nem mosol magadra, el sem mosogatsz magad után, semmit nem teszel, és egy egyszobás lakáson osztozol a szüleiddel, ráadásul félretett pénzed sincs, meg nem is akarsz elköltözni.

De az is tök más helyzet, ha jól keresel, beleadsz, de félre is teszel, mit tudom én, te főzöd a vacsit hétköznap, hétvégén meg te mosol helyettük, és van egy teljes emeleted a házatokban, és igazából csak arra vársz, hogy legyen valaki, akivel közös lakást lehet bérelni/venni. Így teljesen érthető, ha nem egyedül akarsz belevágni.

Szóval tényleg attól függ, hogy a fenti kettőből melyikre hasonlítasz jobban. :D Ha az alsóra, akkor szerintem találsz normális nőt, aki ezt elfogadja, amíg nem költöztök össze.

2018. aug. 1. 11:27
 9/19 anonim ***** válasza:
91%

Csak azoknál a nőknél akik otthonról akarnak tiplizni és el akarják tartatni magukat.

Őszintén kinek van 10-12 milliója lakásra 30 éves kora előtt.

32 èves ffi vagyok. Egy saját önkormányzati bérlakásban élek. 10 éve dolgozom. (22 évesen végeztem a sulival) sose voltam munkanélküli. Egy lakás megvételére sose telt. Van lakaselőtakarékosságim ami 3 év múlva jár le.

Sajnos nekem is mondták már hogy "hovabasztamelapénzem?" ...hát kéremszépen 138.000 fizuból lakbér+rezsi (50.000) Meg ott a lakástakarék (20.000) +étel és ruházat. Szülői segítség noku. Mi marad? Kb 25-30 ezer/hó. Ha 10.000.000 ert vennék házat akkor kb 30 évig gyűjtenék.

...és igen emiatt sokszor elutasítottak.

2018. aug. 1. 19:56
 10/19 anonim ***** válasza:
62%

#9 hiába irod ezt le sokan úgy sem értik ezt meg

Tisztában vagyok vele milyen nehéz 30 éves korig elérni azt hogy saját lakás

Pláne azzal a fizetesssel ami Magyarországon van

Nem mindekinek van 500.000 fizetése

Soha nem utasítanek el valakit azért mert 30 evesen otthon lakik

24 éves vagyok és otthon lakom

Szüleim is mondtak hogy ne menjek albérletbe mert gyujtsek saját lakásra ne más zsebet tömjem

Plusz Budapesten csak egy szoba bérlése ott van hogy 60.000 es nem is egyedül vagy

Alap albérlet ár Pesten 120.000 plusz 2-3 havi kaukcio

Mégis ilyen árak és esélyek mellett hogy hozzon össze egy férfi / nő 30 éves korára hazat egyedül ?? Úgy hogy konkrétan a fizetés a megélhetésre is alig elég

Komolyan nem hiszem el hogy tényleg ez számít a nőknek az agyam eldobom mert jajj ciki hogy 30 evesen a szüleivel lakik

Nyilván nem jó kedvebol lakik az illető

Egyszeriuen Magyarországon nem igen adjak meg könnyen azt a lehetőséget hogy az ember lánya \fia mar 30 éves korában saját házzal rendelkezzen

#9 sajánlom hogy amiatt utasított el téged sok nő aki csak fel akar kapaszkodni a férfi hatan hogy legyen saját lakása amit váltáskor elvesz

Kiváncsi lennék azokra a nőkre akik lenézik az ilyen férfiakat hogy ok nekik sikerült -e ÖNERŐBŐL EGYEDÜL saját lakást venni

Nem hinnem .

Én azon vagyok hogy elerjem a saját lakást

És ha az illető akivel össze jövök és a szüleivel lakik nem érdekel mert megértem

Nalam ez nem kizaro ok mert nem vagyok érdek nem azt nézem milye van egy férfinak és hogy lesz nekem hasznom ebből a kapcsolatból

Elnezest hogy hosszú lett de nagyon fel bosszantotta hogy sok nő hogy gondolkodik erről

Megnézném oket fordítva , akkor már menne a hisztike ha ezért utasítanak el oket. Meg mi az hogy hova lett a pénz

Amelyik nőnek nem tetszik hogy a férfi otthon lakik akkor vegyen önerőből eg hazat

Nem csak a férfitól “elvárt “ dolog

Hol itt az egyenjogúság?? Jaaa hogy ilyenkor nincs ha valamiert tenni kell igaz?

Nem mindekinek pottyan az ölébe az örökölt ház stb

Mindegy

Remelem én soha nem leszek ilyen érdek nő aki azon aggódik hogy jajj de ciki a szülőkkel lakni 30 éves korig jujj.

#9 örülj azért hogy a sors úgy intézte hogy nem jöttél össze ilyen logikátlan szűk látókörű nőkkel

N24

2018. aug. 1. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!