Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy tapasztalatlan, szüleivel élő férfi teljesen esélytelen a nőknél?
Mindenki saját életének a kovácsa.
Ha elb..szod, elb..szod. Ha kihozod magadból a maximumot, akkor kihozod. Ennyi.
A saját életedért egyedül te vagy a felelős!
És 29 évesen miért is vagy tapasztalatlan?
29 éves létedre miért anyuciékkal élsz?
Szeretnél önálló lenni?
nalam fontos, hogy egy ferfi kielje magat elottem, sot, jo ha volt hosszu, egyuttelos kapcsolata. es a szuloktol valo fuggetlen elet (sajat lakas, aberlet) is.
nalam eselytelen lennel.
Igennn és minden rossz és jön a világvégeee és jobb ha levágod és aaaaaaaaaarrrrrrggggggggh
:D
"Félek a nőktől, ezért hétköznapi beszélgetéseken kívül nem teszek többet értük."
Gyáva nyuszi vagy.
De még véletlenül se nézz szembe a félelmeiddel, mert a végén kiderülne, hogy le tudnád őket győzni, ha akarnád.
De nem akarod, ezért csak sírsz, mint egy kisbaba és elvárod, hogy így fogadjanak el téged, ahogy vagy.
Senkinek se kell ilyen szerencsétlen ember, aki nem tesz a saját élete jobbításáért semmit.
És nem könnyebbik (prostik) utat kell választani, lúzer!
Hűűűha, van statisztikád is? :D
Engem még meg se kérdeztek, hogy bejönnél-e nekem vagy sem.
Szóval, ennyi a te kis hitvilágodról, amit magadnak teremtesz a negatív gondolkodásoddal!
Foglalkozz önismerettel. Gyakorolj akár tükör előtt is.
Tudod, a kisbaba se úgy születik, hogy tud járni és beszélni. Ő is megtanulja ezeket.
Szóval, nehogy már egy 29 éves nagygyereknek problémád okozzon fejleszteni önmagát, hogy ne ufóként tekintsen a nőkre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!