Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy tapasztalatlan, szüleivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy tapasztalatlan, szüleivel élő férfi teljesen esélytelen a nőknél?

Figyelt kérdés
Pont ezért nem is merek ismerkedni senkivel. Mintha ez egy gyógyíthatatlan kór lenne. 29/F

2017. nov. 26. 13:28
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
A babát sose lökik fel, miközben megtanul járni, én pedig örülhetek, ha találok olyan nőt, aki nem lök fel a hiányosságaim miatt.
2017. nov. 26. 14:06
 12/25 anonim ***** válasza:
A kettő külön-külön is kizáró ok minden nőnél. Legyen sok pénzed, költözz külön (nem albérletbe, hanem saját lakásba, az a minimum a csajozáshoz), a tapasztalatlanságodat pedig titkold el! Ha mindez nem megy, marad a prostizás, az egyébként is olcsóbb, mint barátnőt tartani.
2017. nov. 26. 14:17
 13/25 anonim ***** válasza:
77%

Ha gyereket akarok, akkor szülök egyet.

De egy felnőtt hímnemű személy ne legyen már olyan, mint egy kisbaba.

A töketlenséged miatt vagy még mindig ilyen helyzetben.

Mert lusta vagy változtatni az életeden.

Mégis mit csinálsz, hogy javíts az életeden?

Karba tett kézzel nem fog a szádba repülni a sültgalamb.

2017. nov. 26. 14:24
 14/25 anonim ***** válasza:

1. Ha még nem szexeltél, akkor menj el lakásos prostihoz. Vidéken kb 10-15 ezerbe kerül 1 óra (két szex). Őszintén mondhasd, hogy láttál már puncit az életben és nem vagy szűz.

2. Költözz el. Saját tapasztalatból mondom, hogy egy albérleti lyuk is jobb, mint otthon lakni, 25 felett.

3. Ismerkedéskor ne hozd fel a negatív múltad.

4. Neked könyvet kellene írni a dolgokról valószínűleg, amiken változtatnod kellene, meg olyan emberekkel körülvenned magad, akik ezekben a dolgokban sikeresek és le tudnál vele ülni beszélni ezekről egy este, pár ital mellett.

5. Én diplomás vagyok, jól keresek, Utoljára 22 évesen laktam otthon, mégis sokszor érzem magam kényelmetlenül idegen, vonzó nők közelében. Értem hogy miért a frusztrációd egyik forrása hogy otthon laksz (nekem is az lenne, ha úgy lenne), de nem önmagában ezen kell változtatnod csak.

2017. nov. 26. 14:26
 15/25 anonim ***** válasza:
A saját lakás sokat nyom a latba,ezt mindenki tudja. Munkatársam erre az élő példa.28 évesen még otthon lakott,de szülei tudtak neki intézni lakást (eladták az örökölt vidéki házat,abból vettek neki panelt). A srác nem sok mindent ért el az életben,a fizetéséből is alig jön ki,mert hétvégente megy a tivornya. Ennek ellenére amióta van saját kéglije,sikerült néhány nővel összejönnie. Mondjuk az elmúlt 3 évben-amióta ismerem-2 nővel volt kapcsolata,de fél év alatt a lakás óta 4-5 nő is megfordult nála.
2017. nov. 26. 14:35
 16/25 anonim ***** válasza:

És te így férfinak érzed magad?

Hogyan tudnál családot alapítani, ha saját magadat nem tudod annyira összeszedni, hogy megküzdj az előtted álló akadályokkal?

Ez a te életed, senki nem fog helyetted megcsinálni semmit!

Kinőttél a gyerekkorból!

2017. nov. 26. 15:07
 17/25 anonim ***** válasza:

Én kifejezetten örülök, hogy férjem az anyjával élt, amikor összejöttünk, így sem albérletre nem szórta a pénzt, sem valami olyan lakás hitelére, ahol a gyerekeikkel nem fértünk volna el és csak a macera lett volna vele, hogy eladjuk.

És annak is örülök, hogy nem kellet semmilyen ex okozta gátlást vagy kárt helyrehoznom benne, mert nem volt előttem kapcsolata. Egyébként épp veled egyidős volt, amikor összejöttünk. Azóta eltelt 10 év, van egy szép házunk, 2 csodás lányunk és imádjuk egymást. :)

2017. nov. 26. 15:18
 18/25 A kérdező kommentje:
10 éve nem voltak annyira elszállva az igények, mint manapság. Nehezen tudom felfogni, hogy egy férfi totál esélytelen párkeresésben, ha éppen a szüleinél lakik. Egy tény, ami bármikor változhat, de a nők betegesen ragaszkodnak ahhoz, hogy ez már adott legyen.
2017. nov. 26. 15:25
 19/25 anonim ***** válasza:
95%

Te tényleg h..lye vagy!

Saját magadnak mondasz ellent, nem a lakás a probléma, te magad írtad, ember!

"Félek a nőktől, ezért hétköznapi beszélgetéseken kívül nem teszek többet értük."

Szóval, hagyd már a lakástémát.

TE magad vagy egy csődtömeg és nem azért, mert nincs saját lakásod és a szüleidnél élsz!

Hanem mert GYÁVA NYUSZI VAGY! És nem változtatsz ezen!

2017. nov. 26. 15:52
 20/25 A kérdező kommentje:
Ha lesz bátorságom ismerkedni, akkor pedig a körülményeim miatt tesznek lapátra. Olyan ez az egész ismerkedés, mint egy kib*sz*tt zárthelyi, ahol 95%osan kell teljesíteni.
2017. nov. 26. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!