Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy tapasztalatlan, szüleivel élő férfi teljesen esélytelen a nőknél?
Ha gyereket akarok, akkor szülök egyet.
De egy felnőtt hímnemű személy ne legyen már olyan, mint egy kisbaba.
A töketlenséged miatt vagy még mindig ilyen helyzetben.
Mert lusta vagy változtatni az életeden.
Mégis mit csinálsz, hogy javíts az életeden?
Karba tett kézzel nem fog a szádba repülni a sültgalamb.
1. Ha még nem szexeltél, akkor menj el lakásos prostihoz. Vidéken kb 10-15 ezerbe kerül 1 óra (két szex). Őszintén mondhasd, hogy láttál már puncit az életben és nem vagy szűz.
2. Költözz el. Saját tapasztalatból mondom, hogy egy albérleti lyuk is jobb, mint otthon lakni, 25 felett.
3. Ismerkedéskor ne hozd fel a negatív múltad.
4. Neked könyvet kellene írni a dolgokról valószínűleg, amiken változtatnod kellene, meg olyan emberekkel körülvenned magad, akik ezekben a dolgokban sikeresek és le tudnál vele ülni beszélni ezekről egy este, pár ital mellett.
5. Én diplomás vagyok, jól keresek, Utoljára 22 évesen laktam otthon, mégis sokszor érzem magam kényelmetlenül idegen, vonzó nők közelében. Értem hogy miért a frusztrációd egyik forrása hogy otthon laksz (nekem is az lenne, ha úgy lenne), de nem önmagában ezen kell változtatnod csak.
És te így férfinak érzed magad?
Hogyan tudnál családot alapítani, ha saját magadat nem tudod annyira összeszedni, hogy megküzdj az előtted álló akadályokkal?
Ez a te életed, senki nem fog helyetted megcsinálni semmit!
Kinőttél a gyerekkorból!
Én kifejezetten örülök, hogy férjem az anyjával élt, amikor összejöttünk, így sem albérletre nem szórta a pénzt, sem valami olyan lakás hitelére, ahol a gyerekeikkel nem fértünk volna el és csak a macera lett volna vele, hogy eladjuk.
És annak is örülök, hogy nem kellet semmilyen ex okozta gátlást vagy kárt helyrehoznom benne, mert nem volt előttem kapcsolata. Egyébként épp veled egyidős volt, amikor összejöttünk. Azóta eltelt 10 év, van egy szép házunk, 2 csodás lányunk és imádjuk egymást. :)
Te tényleg h..lye vagy!
Saját magadnak mondasz ellent, nem a lakás a probléma, te magad írtad, ember!
"Félek a nőktől, ezért hétköznapi beszélgetéseken kívül nem teszek többet értük."
Szóval, hagyd már a lakástémát.
TE magad vagy egy csődtömeg és nem azért, mert nincs saját lakásod és a szüleidnél élsz!
Hanem mert GYÁVA NYUSZI VAGY! És nem változtatsz ezen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!