Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet nem kéne olvasgatni ezt a topicot?

A kérdező megtudta, hogy a Mikulás nem létezik és a szar sem rózsaillatú és hogy aki megszületik az megöregszik és meg fog halni.
A valóság kegyetlen, az emberiség létezése óta hamis álbizonyosságokba menekül, mert nem tudja elviselni a színtiszta, kendőzetlen realitást.
A válaszom a #2-es önjelölt cenzornak is szól. Attól, hogy valamit banolsz, törölsz még nem fogod megváltoztatni a világnézetét, csak máshova megy, ha már nem tud hova, akkor veszélyessé válik a társadalom számára, mert nem tudja verbálisan, írásban kiadni a feszültséget, kiadja hát máshogyan.
Jobb belátásra sem fogod bírni, de még mindig jobb, ha van egy közösség, ahol önmaga lehet és megpróbálhat újra és újra felállni, mintha mindenhonnan elutasítják, kiutasítják.
#6: A rendőrség informatikai rendszere és képzettsége egy vicc, az állományban meg olyan hiány van (csak a covid alatt tűnt soknak, mikor a maszkért kellett cseszegetni az embert), hogy valódi bűntényekhez nem érnek ki időben meg 40 kilós lányokat sem női kvótából alkalmaznak meg vitték le a férfi magasság meg erőnléti limitet és a valódi keménykötésű rendőrök ma már a készenlétisek (ott meg az intelligencialimitet vitték le), szerinted azzal lesznek elfoglalva, hogy drogfogyasztókat (ami lehet, hogy legális, mert a dizájnerdrogokkal pont az a baj, hogy ha összekevered a rivotrilt a domesztosszal és a kemotoxszal és elszívod egy jointban, akkor semmilyen illegális anyagot nem fogyasztottál és ha a terjesztést nem tudják rádbizonyítani, akkor annyira vagy büntethető, mint akinek a baleseti sebészeten szedik ki a szájából a villanykörtét. Emberi hülyeségért nem büntethetnek meg, de még ha megbüntethetnének is... GARÁZDASÁG, TESTI SÉRTÉS miatt elítélt emberek szaladgálnak szabadon az utcákon, mert várják a behívót, hogy melyik börtönben van üresedés a JOGERŐS ítélet után HÓNAPOKKAL. Ülnek melletted a villamoson, állnak mögötted a SPAR-ban meg mérik végig a 16 éves lányodat, akit elengedsz bulizni.
Szerinted ez úgy megy, hogy felhívja a Webminute kft-t Kiss százados, hogy adják már ki a xy kérdés alatti xy válaszolónak az IP címét, mert drogot fogyaszt, majd utána bemennek a UPC-hez, Digihez vagy Invitelhez, hogy ez a dinamikus IP cím 2022-08-09 1:15 perckor melyik előfizetőnek volt kiosztva?
Aztán átküldik a mátészalkai rendőrkapitányságnak az ügyet, hogy menjenek már ki a József Attila utca 27-be Szabó Bélánéhoz, hogy alapos gyanújuk van, hogy az ő előfizetésével valaki 2022-08-09 1:15-kor olyat írt a Gyakorikerdesek oldalon, ami arra enged következtetni, hogy ő drogozik.
Nagyon álomvilágszerű elképzeléseid vannak a világ működéséről. Bár addig jó, amíg a tömeg ebbe a hitbe ringatja magát és nem pánikol.

#2 voltam
Ha feljövök ide szórakozni, nincs kedvem a sok repetitiv hintàs dolgait olvasni, ami ráadásul mindig ugyanaz a kérdés körül forog - szabad ország ( mèg mindig , igen ) majd én eldöntöm mire vagyok kíváncsi vagy mire nem - csak látni is elég lehúzó

#23: Akkor annyit tehetsz, hogy átugrod, figyelmen kívül hagyod. Nekem boldog párokat látni nincs kedvem, mert eszembe jut róla, hogy én mennyire boldogtalan vagyok, mégsem tüntetek, hogy tiltsák be őket meg járjanak a nők csuhában.
Erről szól a társadalmi együttélés. Le kell nyelnie a békát mindenkinek. Vagy lehet lobbizni ellenünk, ha úgy tetszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!