Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet nem kéne olvasgatni ezt a topicot?

Troll is van néhány, de olyan is, aki örül, hogy végre kimondhatja nyíltan a dolgokat, hiszen anonim oldal.
Ha zavarnak ezek a dolgok, tényleg jót tenne egy kis szünet.

Ugyanígy voltam én is.
Csak visszaevett a fene.
Tényleg beteg ami néha itt folyik - tök jó lenne , ha lehetne kerdezőket banolni:
Balàzska
25 éve sose lesz màr
Minden incelt
Minden szerető státuszban embert
A srácot aki bereccsent mert egy foglalt csaj elküldte
Egyszerű melós
Egyszerű nettós kérdések/és kerdezők mind kuka
Miért nézett / mit nézett típusú kérdések
Miért csinálja ezt ( szimpla változat kérdések (
Ennyi jutott hirtelen eszembe

Ha kedvem van akkor válaszolgatok, ha nincs kedvem, akkor pedig mást csinálok. Néha azért jó érzés másoknak segíteni mert, ha csak egy valakinek tudtam segíteni akkor már megérte felkelni aznap.
"De egy két kérdés alatt elgondolkozom, mert elég valóságosnak tűnik. És vannak nagyon beteg emberek. Szóval lehet köztük full komoly is, amibe ha belegondolok totál lehoz az életről."
Igen, sajnos vannak nagyon beteg emberek. Én a közvetlen környezetemben is láttam erre példát. A világ nem egy jó hely, csak sokan szeretnénk magunkat abba a hitbe ringatni, hogy az, mert úgy egyszerűbb élni, ha a szörnyűségek mellett inkább félre nézünk. Én megértem, ha valaki elszomorodik bizonyos hírek, vagy történetek kapcsán, az ilyennek lehet jobb, ha kerüli azt ahol ilyeneket olvashat.
" Kialakul itt bennem egy torz kép a pasikról, a sok incel, bosszúszomjas, sértett, frusztrált hozzászóló miatt, akikkel a való életben nem találkoznék vagy elvétve"
Sajnos a való életben is találkozol velük akár nap, mint nap, csak nem tudod, hogy valójában ilyenek, mert nem mutatják ott meg magukat úgy ahogy itt anonim meg merik tenni.
Lehet, hogy szörnyű, de valójában sok gonosz ember van akik kívánnak rosszat és tesznek rosszat másokkal, ha valami nem úgy van ahogy ők akarják.
Igazából csak azt tudom mondani, hogy erősnek kell lenni és megpróbálni úgy élni ahogy neked az elveid diktálnak.
Üdvözlet ebben a világban.

Tényleg, shibainut a drogost.
Jóbarát , azt vágod , hogy Ip alapján meglàtogathatnak ha már így reklàmozod a függőséged?

Az lehetetlen. Fizetős VPN-t és TOR-t is használok egyszerre.
Tehát VPN -el (1 proxy-n) át van lőve az IP-m. Franciaországba
+ Használok egy TOR-t ami ezt a Franica országi IP-t amerikába, majd onnan Németországba irányítja.
Nem használtam regisztrációra sem csak eldobható emailt. Tehát nem tudnak lenyomozni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!