Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet nem kéne olvasgatni ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet nem kéne olvasgatni ezt a topicot?

Figyelt kérdés
Úgy vagyok vele, hogy a legtöbb rosszindulatú hozzászóló, kérdés kiíró szimpla troll és a való életben nem csinálná ezt, nem beszélne így férfiként a lányokról, nőkről. De egy két kérdés alatt elgondolkozom, mert elég valóságosnak tűnik. És vannak nagyon beteg emberek. Szóval lehet köztük full komoly is, amibe ha belegondolok totál lehoz az életről. Kialakul itt bennem egy torz kép a pasikról, a sok incel, bosszúszomjas, sértett, frusztrált hozzászóló miatt, akikkel a való életben nem találkoznék vagy elvétve. Nagyon kevés a normális pasi(!) kommentelő. Csak mostanában elég sok időm van, ezért nem tudok leállni. Ti gondolkodtatok, hogy abbahagyjátok?

2022. aug. 6. 21:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

"Amikor olyat mondasz, amit szemtől szembe soha nem mondanál a másiknak és nem azért, mert ez egy anonim oldal és megteheted, mert úgysem tudja senki, hogy ki vagy. Hanem azért mert ez egy anonim oldal, amit éppen ezért nem kell túl komolyan venni. Sokan csak unaloműzésnek használják."

Én ezzel nem értek egyet. Persze lehet trollkodni meg hülyíteni itt az embereket vagy kiírni valami szándékosan provokatív kérdést. Viszont sok olyan dolog van és sokan írnak olyat amit nem csak anonim, hanem sehogy sem szabadna mondani, mert rendkívül rossz és undorító lélekre vall, még az is, ha csak trollkodásból írja ki. Egyszerűen vannak olyan dolgok amikkel gusztustalan viccelni és gusztustalan trollkodni. Független attól, hogy ki mennyire és mit vessz komolyan, szerintem szomorú dolog olyat leírva látni, hogy valaki azt írja, hogy "erőszakoltak volna meg".

2022. aug. 6. 23:09
 12/24 A kérdező kommentje:
11: hát igen de ez meg már a másik véglet. Azért a trollkodásnak is vannak szintjei. És van ami szerintem belefér. (amúgy nem csak trollkodni szoktam, egyáltalán)
2022. aug. 6. 23:26
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Én is időnkét így vagyok vele, férfiként. Olyan dehumanizáló tud lenni ez a topic...

23f

2022. aug. 6. 23:34
 14/24 anonim ***** válasza:
98%

Lehet, sőt, valószínű. Felesleges ez a kategória ebben a formában, mert a legtöbb ember csak a frusztrációját köpködi minden nap, mert az életben nem tud mit kezdeni magával. Ha megnézed, nem igazán lehet látni értelmes vitát, hanem amint valaki érvel, a másik vagy figyelmen kívül hagyja, vagy elkezdi szidni az illetőt. Én is akkor járok csak fel, ha valamiről elakarom terelni a figyelmem, de az elmúlt években egyre lejjebb ment a színvonal.

A férfiakról, ha már őket hangsúlyoztad ki a válaszodban: Nem, ha odamész az utcán pár random férfihoz, nem olyanokkal fogsz találkozni, mint itt. Itt pár incel tolja naponta a szövegeit, általában elég felismerhető stílusban. Szerintem max. 5-10 ilyen ember lehet és ennyi. Ha nem így lenne, akkor nem szó szerint ugyanazokat a válaszokat tolnák. És nyugi, ők annyira nem csinálnak az életükben semmit, hogy soha nem fognak odamenni hozzád sehol.

A nőkről, ha már őket kihagytad: Ha megnézed a válaszokat, akkor szembetűnő, hogy már pont ugyanezt tolja itt a legtöbb nő is. Akármilyen kérdés van, mindig hárítanak, áldozatok és elszidják a férfiakat. Szinte már ugyanazon a szinten mozog a legtöbb itteni nő, mint az incelek, csak rájuk nincs semmilyen szó. Nem érvelnek, csak szidnak. És a pontozások alapján jóval több ilyen nő van az oldalon, mint ahány incel.

Pasiként megélve ezt: Mindkét nemről ugyanúgy írok kritikát. Ha nőkről teszem, akkor azonnal betalálnak, hogy incel vagyok és biztos szűz. Ezt így simán benyomják látatlanban, mert általában cáfolni nem tudják az állításaimat. Természetesen egyik sem igaz. Attól, hogy valaki nem istenít minden nőt, még nem lesz incel és szűz sem vagyok. Ha férfiakról írok negatívat, akkor persze felpontoznak és néha még meg is dicsérnek.

Szóval, na... Így azért nehéz "normális" férfinak maradni az oldalon. Itt nincs is igény ilyenre. Azért nem fogsz sok normális férfit látni ebben a kategóriában, mert az incelek és még a nők is kiutálják őket.

2022. aug. 6. 23:44
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

A topikok azok a témák. Ez egy közösségi platform, hasonlóan a fórumhoz.

Ha úgy vesszük ez is az, csak itt be lehet állítani az anonimitást. Trollok mindenhol voltak és lesznek, amíg van internet. Ez már 20 éve is így volt. Én úgy vagyok vele, hogy bárki írhat bármit. Ha magamból indulok ki, én is kipróbáltam milyen trollnak lenni és milyen amikor az igazat írom le. Bele nem lát senki az életembe, én tudom igazán miken mentem keresztül. A többiek ugyanígy vannak vele. Sok a segítő szándékú, saját tapasztalatos, de sok a polgárpukkasztó, fájdalmakkal terhelt troll is, akinek jól esik kikezdeni a másikat. A virtuális valóságot összevetni a valósággal kemény dió, ugyanakkor mégis felfedezhetők benne a hasonlóságok. A való életben ugyanezek a témák vannak, ha belegondolsz, csak itt nyíltan kommunikálják. Azt kell megkülönböztetni, ki az, aki sérelemből olyan frusztrált hogy szét spameli az oldalt és ki az, aki valós problémákkal jön ide. Hiszem, hogy mindenkit foglalkoztatnak ezek a dolgok, csak a frusztráltság miatt nagyon el tud szaladni a ló. Viszont ha belegondolunk, itt is és a külvilágban is ugyanazok a problémák vannak, ugyanazokkal a frusztrált emberekkel, amit az adott esetben ITT VEZETNEK LE! Ha úgy vesszük, ez nekik a szórakozás.

2022. aug. 7. 03:11
 16/24 anonim ***** válasza:
Az mindenekfelett egy remek lehetőség, hogy nem Kiss Bélaként vállalják a véleményüket, hanem adott esetben bikuci22-ként, akinek meg ez is sok, az anonimra vált. És arctalanul bármit megengedhetnek maguknak, akár igazat írnak le, akár nem. Csak tudni kell szelektálni. Ha valaki gyakorlott fórumozó, az azért ráérez hogy ki a troll és ki nem. De ez sem baj, a témák örök érvényűek, bármerre is megyünk.
2022. aug. 7. 03:21
 17/24 anonim ***** válasza:
Nemtudom, azért a gyerektartást fizetni nem akaró pasi, elég kiábrándító, hogy esetleg találkozhatsz ilyennel és hiheted, hogy jó ötlet szülni neki.
2022. aug. 7. 04:01
 18/24 Hans Pötterman ***** válasza:

" Kialakul itt bennem egy torz kép a pasikról, a sok incel, bosszúszomjas, sértett, frusztrált hozzászóló miatt, akikkel a való életben nem találkoznék vagy elvétve. Nagyon kevés a normális pasi(!) kommentelő. Csak mostanában elég sok időm van, ezért nem tudok leállni. Ti gondolkodtatok, hogy abbahagyjátok?"

Semmiképpen ne ebből indulj ki ami itt megy, azért nem ez az átlag. Én igazából nem veszem olyan komolyan ezt az egészet, normális kérdésre normális embereknek normálisan válaszolok, igyekszem segíteni,a hülyéken meg csak mulatok. 25F

2022. aug. 7. 06:49
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyre több a kamu kérdés. Egyre több az ismétlődő. Egyre több a színvonaltalan.

Én néha végigfutom, néha napokig ide sem nézek.

2022. aug. 7. 07:43
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Az inceleket vonzza a tarskeresesi problema, mint a magnes. A szakitani nem akaro noket pedig a parkapcsolati problemak. A gyokerek kozosek, mindegyik olyan varazszert akar, amivel a MASIKAT megvaltoztathatja. Ha az incelek felnonenek, a nok pedig szakitananak, amikor ez felmerul bennuk, akkor kb kiurulne a topic. En sose irok olyat, amit eloben nem vallalok be.
2022. aug. 7. 07:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!