Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Cicababás lányok akikért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cicababás lányok akikért sorban állnak a férfiak, ti egy héten mennyit foglalkoztok átlagban a külsőtökkel?

Figyelt kérdés
2022. júl. 31. 17:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
51%

"Heti 2x45 perc :D Ez aranyos volt"

Miért is? Nem vagyok versenyző, hanem egy hobbi szintű sportoló, aki simán csak ad az alakjára és az egészségére. Nem célom felhőalakú fitness ladynek lenni.

Ha annyira "aranyos", meg olyan semmiség, akkor miért van az, hogy kimegyek a strandra, és 100-ból 98 nő szignifikánsan rosszabbul néz ki testre, mint én? Lehet beképzeltnek nevezni, vergődni rám nyugodtan, de megdolgoztam a testem jelenlegi kinézetéért és az önbizalmamért is (régen mínuszban volt) 6 év alatt, amióta szünet nélkül ennyit mozgok. Amikor látok olyat, akinek annyira feszes és narancsbőrtől a feneke, combja hátul, mint az enyém, az majdnem mindig kiderül, amikor megfordul, hogy 20 alatti. Tisztelet a kivételnek. Nem is csak az én érdemem, vagy én vagyok olyan jó, hanem inkább szomorú az a szint, ami átlagnak számít.

Szóval nem, nincs benne semmi "aranyos". A legtöbb ember nem teker heti 5 órát, nem edz stabilan 6 éve viszonylag nagy súlyokkal, és nem étkezik egészségesen.

"A szépség nem csak genetika meg életmód hanem életKOR is. Aki fiatal annak nem kell órákig tollászkodnia, hogy jól nézzen ki."

30 vagyok, és minimálisan sem öregedett az arcom mondjuk 25 éves koromhoz képest. Az is genetika és életmód függvénye, hogy ki meddig tudja megőrizni a fiatalságát.

2022. júl. 31. 18:09
 12/20 anonim ***** válasza:
15%
Akinek nem esett volna le, hogy mire gondoltam a #7-es válasszal, 2x45 perc súlyzós edzés nem sokat fog hozzájárulni az ember alakjához, max ha 150 centihez 40 kg valaki, akkor talán. De annyi idő alatt alapvetően nem fognak elég terhelést kapni az izmok ahhoz, hogy valahogy ki is nézzenek hosszútávon. Napi 1 óra szobabiciklizés mellett max annyira elég, hogy vékony maradjon a válaszadó, de ahhoz igazából annyi is elég ha nem zabál ész nélkül.
2022. júl. 31. 18:14
 13/20 anonim ***** válasza:
91%
A 30 is fiatal. Nézd meg magad 20 év múlva, rájössz, hogy számít a kor.
2022. júl. 31. 18:15
 14/20 anonim ***** válasza:
78%

De igen, qrva sokat hozzátett az alakomhoz. Konkrétan már köze nincs ahhoz, ahogy kinézett régen. Pláne comb, fenék és váll tájákon.

És nem, nem 150/40-ről indultam, hanem 170/54-ről kb. Eleinte 3x is edzettem, de már elég 2, mert szettekben, minimális pihenőkkel megcsinálok dinamikusan rohadt sok gyakorlatot.

2022. júl. 31. 18:18
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

12: covid előtt én is azt hittem hogy a heti 2-3 edzésem nem tesz hozzá sokat az alakomhoz, de mikor covid alatt nem volt edzés, kiderült hogy DE. Pedig én nem is súlyzókkal edzek.

Szóval kérlek ne írj hülyeségeket.

2022. júl. 31. 18:19
 16/20 anonim ***** válasza:
54%
Máskor meg a 30 évest már levénlányozzák itt kb, most meg nem a heti több óra mozgástól néz ki, jól hanem mert fiatal:)
2022. júl. 31. 18:21
 17/20 anonim ***** válasza:
23%
Na csak üssön be a gazdasági krach, nem lesz nektek ennyi időtök ilyen felesleges bullshitekre.
2022. júl. 31. 18:23
 18/20 anonim ***** válasza:
28%
Életkém, azt írtam, hogy genetika, életmód ÉS életkor.
2022. júl. 31. 18:26
 19/20 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem is viccesek a válaszok. De mindegy, engem úgysem győznek meg itt arról soha az életben, hogy nem látszik az alakomon ennyi edzés. :)

A lényegtől eltértünk: Nem a körömcicomától, szolitól fog jól kinézni egy nő, pláne nem olyan értelemben, hogy tapadjanak rá a férfiak. A férfiak többségét rohadtul nem érdekli a köröm, amíg rendben van tartva és tiszta is (sőt, a karomszerű műkörmökön még jót szórakoznak is, hogy vajon hogy töröl s_egget az illető), és a fehér bőrrel sincs az égvilágon semmi bajuk.

A bőrt pedig nyilván ápolni kell, de ha alapból nincs valakinek problémás bőre, és rendben van az étkezése, akkor simán ellesz heti 1 radírozással + megfelelő hidratálóval + szérummal.

Ha meg valaki szép, és rendben van a bőre, akkor nem igényel a mindennapokra olyan sminket sem, amit több idő elkészíteni, mint 10-15 perc, és a túl sok sminket megint csak nem komálja a legtöbb férfi.

A kérdés pedig az volt, hogy cicababás (=magukra sokat adó, szép) nők, akiknél sorban állnak a férfiak, mennyi időt töltenek a külsejükkel, tehát a válaszom releváns.

"Na csak üssön be a gazdasági krach, nem lesz nektek ennyi időtök ilyen felesleges bullshitekre."

Hát, engem az edzésben max. egy zombiapokalipszis, vagy egy lebénulás állíthat meg. :) Pláne, hogy van elég eszközöm hozzá itthon.

Amúgy jó nagy rosszindulatra vall az ehhez hasonló megszólalás, sajnálom, hogy ilyen megkeseredett vagy.

"A 30 is fiatal. Nézd meg magad 20 év múlva, rájössz, hogy számít a kor."

Nyilván számít, mindenki öregszik.

Csak nem mindegy, hogy vonzó, szexi érett nőci leszel, aki még a 20onéves tacskók fantáziájába is beférkőzik, vagy pedig egy összeesett, megviselt arcú, bojlertestű nő, akire rá sem néz már a saját férje sem. Ebben pedig jócskán számít az életmód.

2022. júl. 31. 18:35
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk nem vagyok cicababa, de: napi 40-45 perc intenzív mozgás különböző típusú és intenzitású edzéssel (pihenőnapon séta). Napi smink 5-10 perc, ha megyek valahová,akkor full smink, az kb 30 perc. A körmeim hetente teszem rendbe, ez is fél óra, plusz epilálás, az is fél óra. A hajam eredeti szőke így sok dolgom nincs vele, a hajmosás tart 3-4 óráig, mert hosszú, dús, így több kencét is teszek rá.
2022. júl. 31. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!