Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pávák, férfiak, fiúk és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pávák, férfiak, fiúk és melegek, nem bírom ezt áruljátok el, hogy mi történt? Ti is ennyit foglalkoztok a külsőtökkel?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 3 éve kapcsolatban vagyok (lány vagyok) és a barátom teljesen megváltozott.Állandóan kondizni jár ,szolizni és minél divatosabban akar öltözni.Többet készülődik ha megy valahova mint én! Pedig én igencsak egy igényes lány vagyok.Nézegeti magát a tükörben,állandóan feszeng és az izmait nézi.Már más fiúkat is nézeget az utcán, szerintem azt lesi hogy ők hogy öltöznek és hogy néznek ki.Vagy a tvben is ha lát egy fiút kritizálja hogy hogy néz ki hogy nem elég izmos stb. Ez miért van? Mi történt? Én ha mondom neki dühös lesz,meg tagadja hogy ő nem is foglakozik annyit a külsejével.Nagyon rosszul vagyok már ettől.Régen pont azért szerettem mert egyáltalán nem volt ilyen!!!Egy vékony magas srác volt akit soha nem érdekelt hogy mi a divat,az utcán olyan magabiztosan járt a kis hátizsákjával.Most meg sírnom kell ,hogy mi lett vele? Miért van ez?Nekem nagyon fáj ,mert nem belé szerettem és ha olyan fiú kellett volna akkor nem vele kezdek.
2013. máj. 19. 01:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
32%
Gyász. És azt külön köszönöm, hogy nem w-vel írtad a "pávát", ahogy azok az idióta látens homár metroszexuálisok hívják magukat.
2013. máj. 19. 01:24
 2/12 anonim ***** válasza:

azzal, hogy jár kondizni nincs semmi gond,divatosan öltözködik azzal sincs.

A többi ku*rvaságról szoktasd le.Lehet nagy lett az arca mert belenyomott a 30kgba.:D

2013. máj. 19. 01:24
 3/12 A kérdező kommentje:
Az nem is baj ,hogy kondizik.Csak az hogy már régen túlzásba viszi:/ mondtam neki már az elején is hogy csak ne legyen olyan nagy darab. De ez már nagyon csúnya.Futni se fut mert nehogy lemenjen az izom...a divattal se lenne gond,ha nem állandóan arról beszélne,hogy venni kéne már valami új cuccot és nézegetné magát mindenhol, meg öltözködne órákig...
2013. máj. 19. 01:29
 4/12 anonim ***** válasza:
Sajnos ez az új trend.Amikor unokatesómmal(aki fiú)úgy döntöttünk hogy megnézzünk együtt egy horrorfilmet.Én egy 5 perc alatt kész voltam(fiú vagyok),az uncsitesóm viszont majdnem 20-30 percig készülődött mert vasalta a haját,nem tudta eldönteni melyik converse cipőjét vegye fel,akkor a cipőjéhez nézett egy olyan színű pólót,meg vagy 10 percig keresgette a márkásnál márkásabb nadrágját.És ha ez még nem volna elég,vett fel sapkát,és ha a sapka egy kicsit is megmozdult mert megfújta a szél,akkor levette a sapkát és az utcán majd 10 percen keresztül igazította a haját.Ezen felül egész nap jógázik,súlyokat emel stb. Mára ez a divat.Tényleg egyre több fiú lesz ilyen.
2013. máj. 19. 01:41
 5/12 anonim ***** válasza:
Van egy olyan érzésem a srác már nem Neked akar tetszeni. mert akkor simán megfogadná amit mondasz neki.
2013. máj. 19. 02:50
 6/12 A kérdező kommentje:
Igen,de a barátom 23 éves.Hogy változhatott át ilyenné?Igaz a kezdeti jelek már megvoltak akkoriban. Az első akkor tűnt fel amikor mondtam neki ,hogy menjünk a plázába enni, mire hevesen tiltakozott, hogy ő ilyen ruhába nem megy el, át kell előbb öltöznie. Aztán jött a mindenáron kondizni akarás. Aztán fehérje megvétele, majd kreatin aztán felvetette , hogy lövi magát egy ismerőse arról lebeszéltem akkor újabb szereket vett...aztán a tükörben való feszengés.Majd a megjegyzések önmagára hogy milyen jól néz ki,engem meg már meg se dicsért. Új ruhák, a hozzá hasonló fiúk pávának csúfolása és bámulása...Mostanában arról beszél , hogy miért nincs valahol férfiaknak bizsu bolt, mert neki kellenek ékszerek amiket hordhat. Amúgy komolyan úgy érzem ,hogy nekem is ezért extra mértékben kell foglalkoznom magammal mert túl öltözik engem,túl szépítkezik, hogy azt veszem észre hogy őt a pasik is megnézik ,hogy én mellette kb már semmi sem vagyok.
2013. máj. 19. 09:01
 7/12 anonim ***** válasza:
Most más csak azt kell kideríteni, hogy kinek kezdett el tetszeni? Eddig nem csinálta neked, akkor esetleg valakinek rittyenti ki magát?
2013. máj. 19. 09:44
 8/12 anonim ***** válasza:

Majdnem,hogy nullás géppel fésülködöm.Van,hogy 2 hétig nem borotválkozom.Ruhát meg azt húzok fel ami éppen kényelmes.De reggelente 15 perc alatt elkészülök,pedig megiszom a kávémat,kaját csinálok stb.

Soha nem értettem,mit lehet annyit tökölni az öltözködéssel.

22/F

2013. máj. 19. 09:45
 9/12 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom, hogy másnak csinálja e ,de az is lehet. Bár nekem inkább az jut eszembe , hogy mivel látja a médiában is ezeket a "nagyon igényes" pasikat ezért azt hiszi hogy ez a normális és így kell kinéznie , hogy jó pasi legyen. Pedig tudja hogy nekem ez nem jön be, bár az is meggyőződése, hogy a lányok ha azt mondják hogy nekik nem tetszik valami akkor annak az ellenkezője az igaz..
2013. máj. 19. 09:52
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem van 1 35éves haverom aki ugyanúgy órákat tölt a fürdöben,nem is volt neki emiatt is talán soha hosszantartó kapcsolata.Szerintem ez már betegség,az sem igaz hogy ilyenek a mai fiúk,férfiak.
2013. máj. 19. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!