Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti foglalkoztok azzal, hogy a barátotok/barátnőtök hány nővel/pasival volt előttetek?
Nyugi engem is zavart hogy előttem voltak pasijai a barátnőmnek,de már nem zavar.Velem már majdnem 2 éve van ezalatt csomó mindent nyújtottam neki amit előttem senki más.
Ne foglalkozz vele,mert tényleg nem számít.A lényeg az,hogy szeressen és hűséges legyen.
Nem biztos,hogy tehet róla,hogy előtted nem jöttek ki jól a dolgai.
Nem. Volt egy-két másodperc, amíg belegondoltam, csak abba, hogy hát, érdekelhetne ez, akár... De nem. Minek?
Az efféle számok nem mondják meg a tapasztaltsági, érettségi és egyéb szintet. Nem derül ki az sem, meddig volt együtt kivel, mit csináltak, mit nem vagy mi volt a hiba, miért nem ment nekik a dolog. Ezek a számok, önmagukban, nem mondanak semmit.
Tehát nem érdekel, nem fontos. Ha szeretne mesélni, meséljen; én is mesélek, ha épp az van. *kezetszéttár*
Engem nem zavar, mert egymásnak voltunk az elsők :D
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!