Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Számotokra fontos, hogy a barátnőtök (leendő barátnőtök) szeressen olvasni, művelt legyen?
Figyelt kérdés
A korotokat mindenképp írjátok oda.2012. jún. 10. 23:01
2/25 anonim válasza:
Nem fontos. Az a lényeg, hogy legyen beszédtémánk.
27/F
3/25 anonim válasza:
Mindenképpen előny.
(Viszont ha csak Tvájlájtot és társait olvassa, az nálam nem minősül olvasásnak.)
21/f
4/25 anonim válasza:
számomra fontosabb, hogy eleve intelligens legyen, a műveltség meg egy másik dolog
5/25 anonim válasza:
Hát....
Ha nem csak magazinokat. /Bár az is már jó dolog./
Hanem még könyveket, versesköteteket is forgat a kezében..
Az remek, s nagyon becsülendő. :)
20 éves vagyok. :)
6/25 anonim válasza:
Nálam bőven elég az ha jó felfogású a csaj, azaz valamennyi IQ legyen :) Az hogy valaki szeret olvasni és hogy művelt nálam csak azt jelenti, hogy jól informált az ember, de ettől függetlenül lehet buta :)
17/F
7/25 LynyrdSkynyrd96 válasza:
Nagy plusz pont.(csak ritka az ilyen -ebbe a korba- aki tetszik is nekem akik vannak azok meg foglaltak) 16/F
8/25 anonim válasza:
Felizgatnak az okos csajok. :) imádom őket.
10/25 anonim válasza:
Nem. A lényeg hogy okos és értelmes legyen.
Én se olvasok sokat mert nem szeretek olvasni. De attól még eléggé művelt vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!