Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Számotokra fontos, hogy a barátnőtök (leendő barátnőtök) szeressen olvasni, művelt legyen?
Alacsony szinten az olvasás mint tevékenység nem bír jelentőséggel; csupán szükséges formája lehet az áramlásnak. Ami számomra fontos, maga az áramlás.
24f
Igen, persze, egy buta emberrel senki sem szeret együtt lenni hosszabb távon.
28/férj
persze hogy fontos, hiszen a minőségi kapcsolathoz az kell...
18/F
Mennyi past felizgatnak az okos csajok!
kár, hogy a valóságban ez úgy néz ki, hogy megijednek, hogy nem hülyék, és farokfelvágva rohannak elfele.. :D
A műveltséghez általában sznobizmus is társul, attól meg felkötöm magam. Szóval én az aranyközépútra szavazok. A lightos proli csajok a jók!
27/f
17/f
15 éves koromig "viszonylag" stréber voltam, csak az iskolával foglalkoztam. Tapasztalatból mondom, aki sokat olvas, művelt, attól még lehet életből hülye mint a segg XD Magyarul szerintem ennek nemnagyon van köze egy kapcsolathoz, sőt én szerintem unnám, ha elkezdene beszélni egy könyvről XDD Ha okos, akkor okos. Ez ne tanultat jelent, hanem IQ -t!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!