Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Miért beszélgettek más lánnyal/lányokkal, amikor van barátnőtök?

néha jól esik hallani, hogy tetszem más fiúknak is. mondjuk én azért nagyon durva flörtölésbe sosem mentem bele, amikor volt barátom. csak kicsit és csak néha
19L

Nem. Mi soha nem beszélünk más emberekkel. Tudod, mi férfiak, nem emberek vagyunk :)
Nem vagyunk társasági lények, nem fáj ha egy nő a földbe tipor, érzéseink sincsenek.
Sőt! Ha elmész a www.miértteszekfelilyengyökérkérdést.hu-ra, akkor tudsz előrenedelni 6 kockás hasú, full HD, klímás pasikat is ;)

Talán azért, mert az illető nőnemű lényt korábban is ismerte, neadjisten bizalmas a viszonyuk? Ha egy pasi beszélget egy nővel akkor az megcsalás?
Hány évesek tesznek fel ilyen kérdéseket?
Nő vagyok, de engem rohadtul idegesítene, ha más férfival nem beszélgethetnék, csak a párommal.. visszataszító, idegesítő néha a léte.
El kellene menned pszichiáterhez...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!