Fiúk! Nektek mennyire fontos, hogy a barátnőtök divatos legyen? Ha pedig fontos, akkor milyen stílus számotokra a legmegfelelőbb? Fontos, hogy jól öltözködjön?
abszolút nem érdekel mennyire divatos, csak jól álljon neki a ruha amit felvesz, ennyi
20/F
Szóval neked nem lenne baj, ha mondjuk ezek közül bármelyiket is viselné?
Nem vagy 'virágminta ellenes'? :) Csak azért kérdezem, mert az én barátom kifejezetten rühelli a virágmintás gönceimet. Én pedig imádom. :/
Amit belinkeltél, az a kedvenc női stílusom! Ilyen stílusú barátnőt szeretnék, de még nem találtam sajnos. (a belső is számít, most csak stílus szempontjából mondom)
17/F
Ne divatos legyen, hanem adja önmagát! Legyen nőies a megjelenése is(szoknya/ruha).
A belinkelt ruhák valóban gyönyörűek én imádom, ha egy lánynak ilyen a stílusa! Sajnos ez rendkívül ritka manapság!
Szerencsére én is ismerek azért (látásból) egy pár hasonló stílusú lányt az egyetemről.
20/f
Ja, és kifejezetten kedvelem a virágmintás női ruhákat!(Persze nem magamon!) :-)
20/f
Az enyém se szereti a virágmintás ruhákat. De általában az a szöveg, mikor kérdezek tőle valamit, hogy tetszik-e neki, hogy háát, így képről nem, de ha rajtad lenne, lehet hogy tetszene..
Úgyh én is támogatom az ötletet, hogy magadnak vásárolj, ne a barátodnak :P
21L
Nekem elég ilyen 'rock'n'roll' stílusom van. Szeretek kicsit kényelmesebben, feltűnőbben öltözni, gyakran viselek bakancsot is. De mind ezt a jó ízlés határán belül. Bizony jól tud kinézni egy bakancs egy csinos hímzett harisnyával is. :)
Kezdem megtalálni az aranyközéputat.
Át szeretnék térni erre a stílusra, mint amit belinkeltem. Imádom. Imádom, hogy nőies. Persze a magam módján szeretnék rajta alakítani. Majd az anyagi dolog megmondja, hogy meddig mehetek el.
Rendkívül meglepett, hogy a válaszadók között van olyan srác, akinek tetszenek a virágmintás holmik. Az én barátom tényleg ellene van, bár nem mondja, hogy ne vedd fel. Meghát amúgy is felvenném.. ;)
Most megkérdeztem drága párom:
- Téged zavar, ha virág mintás ruha van rajtam?
- Nem.
- Tetszik?
- Aham.
- Biztos?
- Aham.
Mindezt persze kitörő lelkesedéssel :D Igazából tesz rá, hogy mit veszek fel, csak készüljek el időben, ami általában nem sikerül :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!