Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk! Nektek mennyire fontos,...

Fiúk! Nektek mennyire fontos, hogy a barátnőtök divatos legyen? Ha pedig fontos, akkor milyen stílus számotokra a legmegfelelőbb? Fontos, hogy jól öltözködjön?

Figyelt kérdés
2012. febr. 28. 21:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Kb semennyire. Amit visel, az jól álljon rajta és lehetőleg ne legyen kihívó.

29F

2012. febr. 29. 07:13
 12/22 anonim ***** válasza:
72%
Én 25 éves fiú vagyok és nekem nagyon tetszik ha egy csaj jol öltözik ad magára csinos tud sminkelni és szexin öltözködik.
2012. febr. 29. 08:45
 13/22 anonim ***** válasza:
Mivel a pasik nem szokták követni az aktuális női trendeket, azért nem azt nézik, mennyire divatos a ruhád, hanem azt, hogy mennyire vagy benne csinos. Ha szexin nézel ki benned, akár nagyanyád blúzát is felveheted.
2012. febr. 29. 11:50
 14/22 A kérdező kommentje:
Jogos! :)
2012. febr. 29. 12:52
 15/22 anonim ***** válasza:
A normális férfiakat nem érdekli a divat, maximum a fiúkat, azok közül is inkább a metroszexuális páwákat. Nézz ki jól, és onnantól mindegy.
2012. febr. 29. 15:13
 16/22 anonim ***** válasza:
virágmintát gyűlölöm, nagyanyámnak voltak olyan göncei, ma miért az a divat?! én pl. laza stílust szeretem
2012. febr. 29. 16:48
 17/22 A kérdező kommentje:
Párom szerint is nagymamás, de olyan csinos. A divat ismétli önmagát. Bár akinek egyedi stílusa van, annak mindegy.. :)
2012. febr. 29. 17:53
 18/22 anonim ***** válasza:
90%

Egyáltalán nem nagymamás, hanem nagyon is fiatalos, csinos és nőies!

Nem akarok megsérteni másokat, de szerintem aki szerint "nagymamás", az nem igazán gondolja végig, hogy mit is állít!

20/f voltam

2012. febr. 29. 18:17
 19/22 anonim ***** válasza:
Nekem az a fontos hogy nőies legyen a párom, ha esetleg ez éppen párosul az aktuális divattal hát ez van.Ja és nekem a testhez álló stílus tetszik.
2012. febr. 29. 22:09
 20/22 anonim ***** válasza:

27/F

Az hogy márkás ruha van egy csajon vagy nem az engem hidegen hagy... A lényeg hogy jól álljon rajta.

A fiúk nem azt nézik egy csajon hogy milyen márkájú ruhában feszít. -Csak hogy jól áll-e neki vagy nem....

Viszont fordítottjára már mindig igaz ugyanez a helyzet.

A nők elvárják azt hogy a fiújuk is a legdivatosabb legmenőbb legyen. Ez meg nem kis pénz..

Állítom ha a ruháim ha összeszámolom többe van már mint a kocsim. :( ...Szerintem ez a szitu...

2012. márc. 1. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!