Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pávák, férfiak, fiúk és melegek, nem bírom ezt áruljátok el, hogy mi történt? Ti is ennyit foglalkoztok a külsőtökkel?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 3 éve kapcsolatban vagyok (lány vagyok) és a barátom teljesen megváltozott.Állandóan kondizni jár ,szolizni és minél divatosabban akar öltözni.Többet készülődik ha megy valahova mint én! Pedig én igencsak egy igényes lány vagyok.Nézegeti magát a tükörben,állandóan feszeng és az izmait nézi.Már más fiúkat is nézeget az utcán, szerintem azt lesi hogy ők hogy öltöznek és hogy néznek ki.Vagy a tvben is ha lát egy fiút kritizálja hogy hogy néz ki hogy nem elég izmos stb. Ez miért van? Mi történt? Én ha mondom neki dühös lesz,meg tagadja hogy ő nem is foglakozik annyit a külsejével.Nagyon rosszul vagyok már ettől.Régen pont azért szerettem mert egyáltalán nem volt ilyen!!!Egy vékony magas srác volt akit soha nem érdekelt hogy mi a divat,az utcán olyan magabiztosan járt a kis hátizsákjával.Most meg sírnom kell ,hogy mi lett vele? Miért van ez?Nekem nagyon fáj ,mert nem belé szerettem és ha olyan fiú kellett volna akkor nem vele kezdek.2013. máj. 19. 01:16
11/12 anonim válasza:
én azért nézegetem magam mert önbizalmat ad, és az kell hogy felszedjek vkit
12/12 A kérdező kommentje:
Jó persze nem mindenki ilyen,de ha körbenézel az utcán,városban szerintem azt fogod látni, hogy az ott lévő fiúk 70% ugyanolyan belőtt hajú,kigyúrt,trendi öltözetű.Legalábbis az én környezetemben ez megy.Biztos ezért vált ilyenné a barátom is. Mondtam ma is neki, de csak a szokásos mindenre adott magyarázatot meg jól összeveszett velem...Akárhogy is de nekem ez nem jön be,és nem is tetszik csak rosszul érzem maga így mellette,megfelelési kényszert érzek ,hogy nekem is ilyennek kell lennem amit én egyáltalán nem akarok.
2013. máj. 19. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!