Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti foglalkoztok a párotok múltjával?
persze, hogy foglalkozom:
"-Szia édes milyen napod volt?"
kb ilyen szinten...
Nem, ha most a jelenben jól megvagytok egymással.
Az viszont érdekes, hogy a csajok hogy bírnak már fenyegetőzni azzal, hogy ha valaha is volt a párjuk prostinál, akár évekkel a kapcsolatuk előtt, akkor is kapásból kidobnák. Ők valahogy mintha nem lennének ilyen toleránsak...
Engem régen zavart egy kicsit a múltja, még valamikor a kapcsolatunk elején... tudod, nekem ő volt az első komoly kapcsolatom, neki meg előttem is voltak barátnői, nem is egy, így hát értelemszerűen nem is velem vesztette el, én viszont vele voltam először "úgy", stb, stb. Szóval ez egy picit bántott. De aztán ahogy teltek a hetek, hónapok, és láttam, hogy ő tényleg komolyan gondolja velem, engem szeret és mellettem képzeli el a jövőjét, egyre kevésbé foglalkoztatott a múlt, míg a végén már egyáltalán nem is érdekelt, hogy mi volt neki előttem. Most én vagyok, velem van, engem szeret, én kellek neki. Akkor meg kit érdekel, hogy régen mit csinált? De tényleg. Felesleges időpocsékolás a múlton rágódni. Változtatni úgysem lehet rajta - sőt, nem is érdemes, mert akkor már nem ugyanaz az ember lenne, mint aki - akkor meg mi értelme tépelődni miatta?
Nem érdemes emiatt egy jól működő kapcsolatot tönkretenni a folytonos nyűglődéssel. De szerintem ez most csak egy kis átmeneti féltékenység a részedről - remélhetőleg idővel elmúlik. :)
U.I.: A barátommal, akiről írtam, még a mai napig is együtt vagyunk, 5 éve járunk, és 2 hónapja megkérte a kezemet. :)
Szóval igyekezz túllépni a dolgon Te is. ;) Sok sikert!
AZÓTA ELTELT 10 ÉV .....!!!!!!!!
Veled van a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!