Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti foglalkoztok a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti foglalkoztok a párotok múltjával?

Figyelt kérdés
Nemrég lett egy új bnőm és mesélte, hogy régebben volt 2-3 olyan "kapcsolata", ahol az első randin már szexeltek, ez engem kicsit zavar... Utána nagyon tartották a kapcsolatot... Én vagyok túl érzékeny vagy ez tényleg gáz? Jó akkor 18 körül volt, azóta eltelt 10 év és sokat változotté Az ilyen is egyéjszakásak számít vagy csak, ha valaki elmegy valahova megismer valakit és szex utána semmi?

2013. márc. 11. 19:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én soha többet nem mesélek a múltamról részletesen. Pont ezért. Nekem senki ne olvassa 30 éves koromban a fejemre, hogy mit csináltam 18 évesen, amikor azt sem tudtam, hogy ő létezik.
2013. márc. 13. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!