Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, miért foglalkoztok ennyit a külsőtökkel?
persze alapvető ápoltság meg minden..de a zselézett-vasalt haj, rózsaszín feszülős póló, szedett szemöldök, festett haj, mindig frissen borotvált arc esetleg smink szerintem már túl sok..
Kinek akartok tetszeni?-gondolom a nőknek, de az már rég rossz ha a külsőtökkel hódítotok meg valakit.
Tisztelt nők! Miért foglalkoztok ennyit a külsőtökkel? Melír/hajfestés, tiara, smink-műszempilla-szájfeltöltés-feszülős topp-pushup melltartó, méteres műköröm, köldökpiercing, kanalasnadrág, magassarkú....
Ugye neked sem esik jól az általánosítás?
Nem azért, de minden kapcsolat ott kezdődik, hogy végigméred a másikat, hogy tetszik-e/elviselhető-e.
Szóval igenis a külsővel hódítunk, ezt szerintem be kell látnod, kedves kérdező.
Még a netes ismerkedésen is képeket tesznek fel magukról az emberek....
* sminkeli
Egyébként ezzel a helyzettel az a probléma, hogy a lányok 40% ezt kifejezetten elvárja tőlünk. A maradék hányaduk pedig melegnek tart érte
még egyszer sem szóltak meg, hogy nem vagyok kisminkelve...
23F
Hogy tetsszünk nektek azért, meg hogy jöjjenek ránk a nők, ilyen egyszerű.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!