Lányok, nők ti mennyit foglalkoztok a külsőtökkel?
Nagyon változó. Nyilván nem fogok reggel felkelni egy órával hamarabb csak hogy topmodellnek nézzek ki melóban ahol mindenki látott már smink nélkül, másnaposan, betegen, szóval rondán.
De ha van úgy időm, kedvem meg energiám akkor a piacra is képes vagyok magamat úgy kibszni mint Beyonce.. :D
Szeretek amúgy sminkelni meg mindent ami szépségápolás vagy divat de vannak ennél ezerszer fontosabb dolgok. Rajzolok magamnak egy szemöldököt és annyi, ha nem vagyok dög fáradt akkor majd kreatívkodok vele.
Három naponta hajat mosok. Ez összesen mosástól kezdve a szárításig max 30 perc.
Mikor elindulok valahova beállítom a frufrum. Ez 2 perc max, mert bevizezem, megtörlöm, bedugom a hajszárítót és megszárítom.
A lábamom ritkás a szőr ezért csak másfék hetente borotválom. Ez 15 perc.
Hónaljamat három-négy naponta. Max 2 perc
Mikor szabadnapom van és van kedvem sminkelni akkor 5perc alatt feldobok egyet.
Ha nagyobb alkalomra megyek akkor meg a teljes sminkem 15 perc.
Ja meg fogmosás, arcmosás, krémezés minden reggel és este max 8perc. Plusz a fürdés 15 oerc minden este.
De ugye ezek nagy részét nem minden nap csinálom. Általában reggel munka előtt mindig 10 perc alatt rendbe vágom magam, de ha alkalmora megyek akkor van hogy 1 órát készülődök(haj, smink, ruha, kiegészítők, borotválkozás, testápolás)
Én általában sokat.
Néha hajat göndörítek.
2-3 naponta mosok hajat attól függ mennyire zsíros.
Sminkelem magam.
Szeretek vásárolni, de nem viszem túlzásba.
Sokat foglalkozok, de élvezettel csinálom.
Heti kétszer mosok hajat, heti egyszer házi hajpakolást teszek fel, használok hajolajat. Fodrászhoz festére, vágásra fél évente járok.
Arcomat reggel este megtisztítom, arckrémezek, heti egyszer bőrradír és pakolás.
Napi kétszeri fogmosás,nyelvkaparó használata,neha szájvíz.
Heti egyszer testradir, heti többszöri borotválkozás.
Mindennap fürdök, intim lemosó, tusfürdő.
Két hetente szemöldök szedés.
Köröm vágás hetente.
Ha megyek valahova sminkelek, parfümöt használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!