Lányok! Mennyit foglalkoztok a külsőtökkel? Mit takar ez nálatok?
Semennyit xd nem érdekel egy fiú sem, a lányok sem, nekem még jó így ahogy vagyok, csak idopazarlas lenne pl sminkelni.
A normális ember amugyis leszarja hogy hogy néz ki az aki elmegy mellette az utcán, mert van saját élete, és azzal foglalkozik😂
Sokat,igényesség az fontos!
Hajad ne legyen zsiíros,balzsamot,olajat használj rá
Sok fogyadèk mindennap!
Smink
Körmöd legyen ápolt (kéz,láb)
Szemöldököd ki legyen szedve
Szőrtelenítés,testradír
Arcápolás
Én személyszerint sokat,magam miatt,hogy magamnak tetszek
Hát sokat, bár azért ez nem telejsen helytálló, hogy a külsőm miatt csinálok mindet.
Pl elég egészségesen étkezem, alkoholt ritkán fogyasztok, viszonylag sokat edzek/mogok. Nyilván mindez a külsőmön is meglátszik, de elsősorban egészségügyi szempontból csinálom ezeket (autoimmun betegség miatt, ételérzékenység miatt, meg úgy összességében így jobb a közérzetem).
Ez az életem óriási részét kiteszi, mert befolyásolja azt, hogy milyen élelmiszert vásárolok, mikor és mit főzök, eszek, illetve azt is, hogy munka után mivel töltöm a szabadidőmet.
Ezen kívül nyilván az egészséges bőr is fontos, illetve szoktam sminkelni is és szeretem a szép ruhákat. De pl. fodrászhoz, körmöshöz, kozmetikushoz nem szoktam járni.
Ezen kívül meg ami nyilvánvaló az a tisztálkodás,a személyes higiénia, a ruhák rendben tartása, mosása, vasalása.
Nagyon sokat, nekem ez már hobbi. Minden szabadidőmet a szépítkezésre fordítom szinte. Leginkább a hajápolás, edzés, bőrápolás ami sok időt visz. Meglátszik szerencsére és élvezem csinálni.
Maximalista vagyok mindenben, nem lehet egy részlet sem tökéletlen.
Viszonyítás kérdése. A bőrápolás, tisztálkodás, sport meg ezek nekem egészségügy kategória inkább, nem szépészeti, attól függetlenül, hogy az eredmény kihat a külsőmre.
Ami ilyen szépészeti nálam, az a smink, körömlakk, hajfestés, utóbbira extra háklis vagyok, mert színes a hajam és gyorsan is nő, jobban kell a kopására/lenövésre figyelni. Mindent magamnak csinálok otthon, így a hajazás veszi el a legtöbb időmet, 2-3 hetente csinálok körmöt, a sminkem viszont max 10 perc, mert már rutin.
Bőrápolás: olcsó dm-es krémeket használok, semmi extra. IPL géppel szőrtelenítek.
Körmök: műkörmöt nem szeretem, rövidre vágom pár naponta, alkalmakra kifestem magamnak.
Haj: rövid fazon, havi egy hajvágás fodrásznál
Smink: alapozó, pici szájfény, szemöldököm kiszedem magamnak
Étkezés: amennyire tudom próbálom fogni a szénhidrátot. Hús és zöldség variálva a napi menü.
Mozgás: kondi bérlet, heti 3x 1-2 óra edzés.
Kényeztetés: szauna-masszázs 2 hetente.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!