Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Mennyit foglalkoztok...

Lányok! Mennyit foglalkoztok a külsőtökkel? Mit takar ez nálatok?

Figyelt kérdés
2022. júl. 19. 08:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
16%

Semennyit xd nem érdekel egy fiú sem, a lányok sem, nekem még jó így ahogy vagyok, csak idopazarlas lenne pl sminkelni.

A normális ember amugyis leszarja hogy hogy néz ki az aki elmegy mellette az utcán, mert van saját élete, és azzal foglalkozik😂

2022. júl. 19. 09:20
 2/11 anonim válasza:
77%
Én személy szerint eléggé adok a külsőmre, és elsősorban saját magamért, nem azért mert érdekel bárkinek a véleménye. Ha valamit teszel a külsődért, akkor azt magadért csináld, ne azért, hogy másoknak imponálj. Másrészt pedig önmagad elhanyagolása nem vezet jóhoz, itt most nem arra gondolok, hogy tegyél magadra két tonna sminket, egyszerűen legyél igényes, mert az sok mindent elárul magadról, pl járj tiszta ruhákban, ne legyenek gyűröttek, nem kell kiöltözni mindenhova,de látszódjon, hogy adsz a külsődre. Egyszerűen csak öltözz úgy ahogy jól érzed magad, ha akarsz sminkelj, hanem ne, elsősorban az számít, hogy saját magadnak tetszeljél, és legyél megelégedve a külsőddel, ne másnak akarj megfelelni
2022. júl. 19. 09:27
 3/11 anonim ***** válasza:
80%

Sokat,igényesség az fontos!

Hajad ne legyen zsiíros,balzsamot,olajat használj rá

Sok fogyadèk mindennap!

Smink

Körmöd legyen ápolt (kéz,láb)

Szemöldököd ki legyen szedve

Szőrtelenítés,testradír

Arcápolás

Én személyszerint sokat,magam miatt,hogy magamnak tetszek

2022. júl. 19. 09:40
 4/11 anonim ***** válasza:
84%
Sokat. Szerintem is nagyon fontos az igényesség.
2022. júl. 19. 09:49
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Aránylag sokat. Mindig próbálok alkalomhoz illően öltözni, hordok ékszereket, sminket, járok körmöshöz, rendszeresen szőrtelenítek. Van arc-és hajápolási rutinom is, bár ezekre csak este jut időm.
2022. júl. 19. 11:31
 6/11 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Hát sokat, bár azért ez nem telejsen helytálló, hogy a külsőm miatt csinálok mindet.

Pl elég egészségesen étkezem, alkoholt ritkán fogyasztok, viszonylag sokat edzek/mogok. Nyilván mindez a külsőmön is meglátszik, de elsősorban egészségügyi szempontból csinálom ezeket (autoimmun betegség miatt, ételérzékenység miatt, meg úgy összességében így jobb a közérzetem).

Ez az életem óriási részét kiteszi, mert befolyásolja azt, hogy milyen élelmiszert vásárolok, mikor és mit főzök, eszek, illetve azt is, hogy munka után mivel töltöm a szabadidőmet.

Ezen kívül nyilván az egészséges bőr is fontos, illetve szoktam sminkelni is és szeretem a szép ruhákat. De pl. fodrászhoz, körmöshöz, kozmetikushoz nem szoktam járni.

Ezen kívül meg ami nyilvánvaló az a tisztálkodás,a személyes higiénia, a ruhák rendben tartása, mosása, vasalása.

2022. júl. 19. 12:25
 7/11 anonim ***** válasza:
66%

Nagyon sokat, nekem ez már hobbi. Minden szabadidőmet a szépítkezésre fordítom szinte. Leginkább a hajápolás, edzés, bőrápolás ami sok időt visz. Meglátszik szerencsére és élvezem csinálni.

Maximalista vagyok mindenben, nem lehet egy részlet sem tökéletlen.

2022. júl. 19. 13:43
 8/11 Metionin ***** válasza:
100%

Viszonyítás kérdése. A bőrápolás, tisztálkodás, sport meg ezek nekem egészségügy kategória inkább, nem szépészeti, attól függetlenül, hogy az eredmény kihat a külsőmre.

Ami ilyen szépészeti nálam, az a smink, körömlakk, hajfestés, utóbbira extra háklis vagyok, mert színes a hajam és gyorsan is nő, jobban kell a kopására/lenövésre figyelni. Mindent magamnak csinálok otthon, így a hajazás veszi el a legtöbb időmet, 2-3 hetente csinálok körmöt, a sminkem viszont max 10 perc, mert már rutin.

2022. júl. 19. 14:19
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Sokat. Alap az igényesség
2022. júl. 19. 16:33
 10/11 anonim ***** válasza:

Bőrápolás: olcsó dm-es krémeket használok, semmi extra. IPL géppel szőrtelenítek.

Körmök: műkörmöt nem szeretem, rövidre vágom pár naponta, alkalmakra kifestem magamnak.

Haj: rövid fazon, havi egy hajvágás fodrásznál

Smink: alapozó, pici szájfény, szemöldököm kiszedem magamnak

Étkezés: amennyire tudom próbálom fogni a szénhidrátot. Hús és zöldség variálva a napi menü.

Mozgás: kondi bérlet, heti 3x 1-2 óra edzés.

Kényeztetés: szauna-masszázs 2 hetente.

2022. júl. 19. 18:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!