Havi mennyit költötök ruhára?
0 Ft.
Nem költök minden hónapban ruhára. Eltelik 2-3 hónap, vagy több is, hogy semmilyen ruhát nem veszek. Akkor veszek, amikor szükséges. Ára változó.
0 ft. Igazából mostanában alig vettem ruhát. De általában ha annyira kellenek már új ruhák, azt egyszerre veszem meg, inkább ilyen nagyobb ruhavásárlási túráim vannak, évi 1-2 alkalommal, és ennyi.
Amúgy 2024-ben szerintem összesen ha költöttem 25-30 ezret ruhákra. Egyszerűen elértem arra a pontra, hogy sok a ruhám, van mindenféle, és emiatt lassan is használódnak el, jó pár évet kibír egy darab, nincs szükségem már új ruhákra, szóval talán most először 2024-ben volt a legkevesebb költésem.
Átlag kb 7-8 ezret. De van mikor nulla van mikor tobb.
Akkor veszek ha valtozik a meretem vagy tonkremegy valami. Es akkor is masodkezbol
Változó.
Ha pl új melóhelyem van, nincs mese, az ottani dresscodehoz igazodni kell. Ezek általában koszolós alap darabok.
A szebb ruhatáram meg állandóbb.
Mivel turiból, meg vintedről vásárolok, attól függ mit látok meg éppen, nem igazán lehet tervezni.
Mondjuk évszakonként 1-3 darabot max? Változik.
Igyekszem jó minőségű, igényes anyagból készült ruhákat venni. Egy jó része vintage is, 30-45 éves darabok, amik több tíz éve az enyémek.
Kötni is szoktam, de ez se gyors.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!