Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cicababás lányok akikért sorban állnak a férfiak, ti egy héten mennyit foglalkoztok átlagban a külsőtökkel?
- Napi 1 óra séta, heti 5x 1 óra szobabicikli, és heti 2x45 perc súlyzós edzés (azért veszem ide, mert ezeknek is köszönhető az alakom)
- Napi 30 perc megy el összesen hajmosásra + hajszárításra
- Napi 1 perc arckrémezés
- Napi 10-15 perc sminkelés
Szóval ez kb. napi 2,5 óra (kerekítve).
5-ös ez nem tűnik reálisnak.
Testápoló?
Körmök?
Bőrradír?
Fogak?
Maszkok?
Kozmetikus?
Szoli, barnítás?
Szőrtelenítés?
Testápolót nem használok, csak ha épp van valami problémás, száraz rész nagy ritkán.
A körmöm simán csak levágom félhosszúra, amikor már megnőtt, néha kilakkozom. De szerintem ez semmi extra, nem érdemes beleszámolni.
Bőrradír heti 1-2x, zuhany alatt intézem, szerintem nevetséges lenne beleszámolni.
Fogak... Most azt sem számolom bele, hogy normálisan mosom a fogaimat, bocs, ez nem cicababa tollászkodás, hanem normál higénia, igényesség. Amúgy fogszabályzóm van, de ez is inkább egészségügyi kérdés, mintsem esztétikai, és nem is viszi el sok időmet.
Maszkok nem kellenek, mert semmivel nem lett szebb a bőröm, amikor ilyeneket használtam.
Kozmetikushoz nem járok.
Bocs, a fehér bőrömet sem szégyellem, szóval szoli, barnítás nuku.
Szőrtelenítés is megvan zuhany alatt borotvával pikk-pakk (elég 2-3 naponta), szóval, ha akarod, hozzáadhatjuk. Mondjuk hetente összesen visz el 20-30 percet.
Szóval de, reális.
A szépség főleg genetikából és életmódból áll össze, az utóbbira pedig jócskán adok, mint írtam. Vagy esetleg számoljam bele a bevásárlást, amikor megveszem a nem szemét, hanem egészséges kajákat, meg ameddig főzök/összerakok magamnak kaját? :D Azt az is megteszi, aki egészségtelenül táplálkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!