Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánynak sokkal több lehetősége van társkeresésben?
20
Muciiii, megbántottak a csúnya nénik, mi? 🥴
#17: "Szeretnélek megkérdezni, hogy ki tör az életedre? Ki csorbítja az alkotmányos jogaidat? Ki veszélyezteti a fizikai biztonságodat?"
Tudod vannak kegyetlenebb halálnemek annál, mint mikor elalszol a gáztól.
Például mikor több évtized magányra vagy kárhoztatva, ahol látod előre a dolog végkimenetelét, hogy öregszel és egyre csökkennek az esélyeid a boldogságra és nem érdekel, hogy kinek a kije találta meg 40 meg 50 évesen a boldogságot, nyilván mindegyiknek volt már SAJÁT múltja is, családja, felnőtt gyerekei, unokái, stb. Úgy teljesen más, hogy megözvegyül vagy elválik 15 év után és keres valakit, aki hasonló életszakaszban van. Nehezebb az is, mint tinikorban, de nem ugyanaz, mint mikor csak keresed-keresed, de nem találod.
"Ki foglalja törvénybe, hogy a szexuális életed (hiánya) miatt ilyen vagy olyan hártányos megkülönböztetésben részesülsz?"
Mondjuk a CSOK miatt közel 50 milliónyi okosságtól esek csak el, beleszámítva a 10+10 milliót, az áfakedvezményt, a babavárót meg a többit. Bár igaz, hogy ehhez gyerek is kéne, de ettől még a tényen nem változtat, hogy igencsak csorbítva vannak állami rendeletileg is a jogaim, épp csak nem írják bele így nyíltan az alaptörvénybe, hogy "alacsonyabbrendű állampolgár".
"Gondolod, hogy a jelenlegi magyar államot érdeklik az incelek annyira, hogy ártson nekik? Nos?"
Az államot csak az érdekli, hogy szaporodjunk, hogy migránsok nélkül se legyen munkaerőhiány. Az már másodlagos, hogy a feka vagy az arab ejti teherbe a magyar lányt, hiszen az a gyerek már itteni állampolgárként fog megszületni, megkapja a kötelező védőoltásokat, itt fog oviba meg iskolába járni az itteni tankönyvekből fog tanulni és magyar lesz az anyanyelve.
"Értem én, hogy egy komoly iparág épül az online datingre, de AZ EGÉSZ RENDSZER ÉS GAZDASÁGI SZEREPLŐK? Mi van?"
Bár ezen rengeteget lehetne vitatkozni hasraütésszerű számokkal, de én azért komoly összegben fogadnék, hogy akár a gyorséttermek, akár a kávézók, akár bizonyos ruhamárkák forgalmának elég tetemes, megkockáztatom 50% feletti!!! részét teszi ki az, amikor valaki akár közvetlenül (tehát ő maga nem is tagadja) akár közvetetten (vagyis meg akarja magának magyarázni, hogy ő azért veszi igénybe azt meg azért vesz olyan terméket, mert ettől érzi jól magát, közben meg lehet, hogy valójában a társadalmi validációtól érzi jól magát, hogy nem lóg ki a nyájból, ezáltal az ellenkező nem is validálja) azért termel nekik hasznot, hogy ezáltal imponáljon az ellenkező nemnek.
Mondom, lehet rajta vitatkozni, lehet filozofálni, de én azon az állásponton vagyok, hogy ha egy varázsütésre minden ember aszexuálissá válna, akkor az átlagos nő így nézne ki: [link]
az átlagos férfi pedig így: [link]
Persze a piac idomulna a helyzethez és kitalálnűnak mást, amire elkölthetik az emberek a felesleges pénzüket és kényszert éreznek rá, hogy életidejük legnagyobb részét eladva alamizsnáért megtermeljék az ehhez szükséges pénzt, de ez a jelen helyzeten nem változtat, hogy jelenleg ettől olyan mértékben függ a piac, mint az elektromosságtól vagy a kőolajtól és a földgáztól.
"Ha te tényleg azt állítod, hogy a nők úgy en bloc a pénzre hajtanak, akkor kvázi tagadod, hogy Magyarországon vannak szegény és nehéz sorsú családok."
A pénzzel az a probléma, hogy matematikailag pontosan mérhető. Tehát van egy pontos átlaga. Ami alatt van az emberek 50%-a és fölötte a másik 50%-a. Az átlagban az a jó, hogy ha torzít is (vannak extrém gazdagok és sok szegény), akkor is maximum lefelé van több ember, mint 50%, de alul 50%-tól sosem lehet kevesebb.
A marketingnek és a fogyasztói társadalomnak hála pedig még az is szegényebbnek érzi magát, mint amilyen valójában, aki valóján a felső 50%-ban van benne.
A pénzzel van még egy másik probléma. Ez pedig az, hogy a pék ugyanannyiért adja a kenyeret Mészáros Lőrincnek, mint a csövesnek, aki most koldulta össze rá az aprót.
Ahogy a közművek sem kérdezik meg, hogy a jakuzzit töltötted-e tele meg a kerti medencét vízzel vagy csak ittál meg főztél meg fürödtél.
De még a BKV jegy vagy bérlet is csak a diákoknak vagy a nyugdíjasoknak olcsóbb, nekik is attól függetlenül, hogy apu megvette a várost budai srácról van szó meg budai nyugdíjasról milliós nyugdíjjal meg több százmilliós ingatlanvagyonnal. Vagy éppen korgó gyomorral megy iskolába diákról, esetleg minimálnyugdíjasról.
Érted már mire akarok kilyukadni?
A szegény sorsú családok lányai között eleve ritka, ahol nem nagyon népes az a család (ha érted mire gondolok) vagy ahol nem az életvitel miatt szegény (főként alkohol, dohányzás, munkakerülés, alkalmazkodási-beilleszkedési képtelenség).
Ezeket pedig valósággal elkapkodják a KATA-s vállalkozók, a külföldön dolgozó szakik, kamionosok és az összes többi. Lényegében azonos a kultúrkör, tehát nincs akkora szakadék közöttük, mint egy diplomás értelmiségivel lenne, a nő pedig örül neki, hogy végre kicsit jobb lesz az élete. Mert hát ki ne örülne neki? Nem kell ettől aranyásónak lenni.
Ha választania kell 2-3 szimpatikus udvarló közül, szerepet fog játszani a választásban az, hogy kinek van saját lakása, kocsija, egzisztenciája.
Volt időszak, mikor kifejezetten célzottan kerestem volna szegényebb barátnőt, mikor egyenesen rosszul éreztem magam, mikor meghallottam, hogy a lánynak van saját lakása, kocsija, Budán lakik a családja, bejárt több külföldi országot.
Ezekkel a lányokkal még friendzone ki is alakult, ha jobb pasi lettem volna talán még futó kaland is. Még azt is elismerem, hogy ha valami mániákus-ösztöndíjas IT-s mérnök lettem volna, akkor valamelyikkel összejöhettem volna, mert a családja is támogatta volna a kapcsolatot. Csak hát erre azért kockázatos diákhitelt felvenni, hogy évek múlva vajon lesz-e még ilyen, hogy a friendzone-os csaj apja szeretne az apósom lenni és be is tolna a családi céghez, csak hát sajnos ott tudás kell meg dolgozni, nem úgy, mintha valamelyik főispán lett volna az apósjelölt, akkor aktatologató is lehettem volna milliós fizetésért és a szakirányú diploma is csak egy telefon lett volna.
"Nosza, szállítsd le az igényeidet és szerezz be egy csúnya barátnőt. 30 fölött már egészen biztos lehetsz benne, hogy nem kúrogatják őket 18 éves kockás hasú Disney hercegek."
Mindennél nagyobb vágyam olyan nőknek udvarolni, akik mélységesen frusztrált femináci férfigyűlölők lettek és rajtam (a leendő párjukon) akarják leverni és megbosszulni az összes sérelmet, amit a férfiak elkövettek ellenük.
22
Olyan mértékű empátiahiányban szenvedsz, hogy valósággal örülök, hogy nincs lehetőséged megnyomorítani egy nőt. Ha te tényleg úgy gondolod, hogy a kényelmes kis európai életed rosszabb annál, mint fűtetlen marhavagonokba zsúfolva a halálodba vonatozni, aztán végignézni, ahogy a szeretteidet esetleg rögtön a gázkamrába küldik, téged pedig állati munkára fognak, éhezel, szomjazol, kimerült és beteg vagy, 40 kilóra fogytál, de tudod, hogy ha kidőlsz, akkor azonnal jön a gázkamra... Ha szerinted jobb volt azoknak az anyáknak, akiknek a szemük láttára csapták földhöz a csecsemőiket, vagy akik kínjukban kidobták őket a vonatból, házha túlélik valahogy... Ha szerinted a kegyetlen emberkísérletek, az éhezés, a mindennapos verések, az őrök embertelen szórakozásainak és a folyamatos véres megaláztatások álozatainak jobb dolguk volt, mint neked, akkor kurvára megérdemled, hogy életed végéig egyedül maradj.
A többi ostobaságra nem is reagálok. Undorító vagy.
#25: Igen, így gondolom. Te nem tudhatod, hogy én milyen lelki fájdalmat élek át magányomban. Ha garantálná valaki, hogy meghalhassak, de biztosan, még véletlenül se végezzem magatehetetlen nyomorékként, mint ő: https://www.youtube.com/watch?v=WM8bTdBs-cw
Az életemről sem tudsz senkit. Nem volt aki szívből szeretett volna valaha is, nekem se volt senki, akit szerethettem volna, mert akiknek a legközelebb kellett volna állnia hozzám, a családom, azok halálát olyan szívesen néztem volna végig, meg hogy fulladoznak a gáztól és korbáccsal ütik őket, mint az egyszeri bulvárkrimi olvasó a gyerekgyilkos pedofil kivégzését. Egy idegen embert jobban sajnálok, mint őket. Vagy egy állatot, amit öncélúan bántalmaznak.
Ráadásul amikor valaki ilyen szituációban ennyire életigenlő, hogy retteg és él benne a remény, hogy megmentik ahelyett, hogy jól pofán verné az SS tisztet, kiharapna az orrából egy darabot és a saját puskájával lőne le annyit, amennyit csak bír, amíg ő is hősi halált nem hal, hogy aztán végre beszélhessen a teremtővel, aki létrehozta mindezt a mocskos, igazságtalan, szemét világot, annak már alapból jobb élete volt a múltban (amit vissza akar kapni), mint nekem valaha is életem során.
Úgy tesztek, mintha titeket jobban érdekelne bármilyen más idegen ember élete, mint a sajátotok. Ne papoljon nekem senki empátiáról, mikor én még így is nagyságrendekkel többet teszek az emberiség jövőjéért, mint a legtöbb agyhalott fogyasztó birka.
Nem kell álszentkedni, főleg nem egy névtelen oldalon, ahol nem forog fenn a veszélye, hogy kikövetnek miatta Instán vagy bármi egyéb szörnyűség történik.
Elhiszem, hogy vannak itt, akik személyesen érintettek, mert ők maguk zsidó származásúak, biztosan én is jobban foglalkoznék a témával, ha érintett lennék, főleg, hogy szegény zsidót még nem láttam. Ha pénz van, akkor pedig lehet keseregni más problémákon, mint betegségek, a világ problémái is közelebb kerülnek, amikor sokat utazik az ember, de kár úgy tenni, mintha ti valami fennköltebb lények lennétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!