Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érzi úgy, hogy egykor nem becsülte meg a lehetőségeit és később szív emiatt?
Ne ostorozd magad amiatt, amit a múltban nem tudtál.
Amúgy akkor sem feltétlen lenne igazad... Nekem pl 21 éves koromban lett barátnőm, és 7 évig tartott a kapcsolat... Most 29 vagyok és ugyan ott vagyok, ahol a part szakad.
Soha nem gondoltam volna, hogy a piac ennyire elb@szódik. Fiatalon minden forrás arról beszélt, hogy 30 után könnyebb lesz, amit egyébként láttam a környezetemben is.
Nincs értelme okolni magad azokért a hibákért, amikről nem tehetsz, mert fiatalon az ellenkezőjét hallottad és láttad a való életben.
A célcsoportod épp kapcsolatban van azokkal, akik nem féltek elköteleződni. Készülnek az esküvőre, terhesek vagy kisbabáznak.
A csinos harmincasok meg azok, akiknek nem jött össze az első tartós kapcsolat. Vagy elváltak/szakítottak, vagy eleve nem is volt. Például mert hozzád hasonlóan csak kiélvezték a fiatal éveik, és most meg nehéz ismerkedni.
Gimiben, fősulin még sok a szingli, sokan keresnek párt, nyitottak az ismerkedésre. 25-től 35-ig ritka, a többség tartós párkapcsolatban van. Utána lesz gyakoribb, hogy újra kikerül a párkapcsolati piacra. De még olyankor is több a foglalt.
Eleve olyat nehéz találni, aki szingli.
Erre lenne remek fórum a társkereső, de a felhasználók miatt kuka.
Esetleg próbald meg, hogy beszélgetsz ismerősökkel, hogy szeretnél komoly kapcsolatot, családot, gyereket, stb, és ilyenkor esélyed van, hogy ő ismer szingli nőt, és szívesen bemutat. Még ez működik talán a legjobban, mert eleve csak olyannal fog összeboronálni, akivel szerinte összeilletek.
Vagy bízol a véletlenben.
Igen, ez logikus felvetés csak mint írtam új környezetbe kerültem 2 évvel ezelőtt a munka miatt így a régi baráti kapcsolataim is sajnos háttérbe szorultak. Azt akartam, hogy járjak közösségekbe, ahol a közös érdeklődés közel tud vinni a másikhoz, mert szerencsére nincs baj a kommunikációs képességeimmel, tudok könnyen interakcióba kerülni másokkal, viszont valahogy tényleg ez van, amit mondasz, hogy a célcsoportom már valószínűleg esküvő előtt áll és elkerüljük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!