Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 50 éves egyedül álló nőnek, milyen társkeresési lehetőségei vannak?
Az anyukám 50 éves lesz a nyáron. Én már külön élek tőle, más városban, a párommal. Apukám már 15 éve lelépett egy fiatalabb nővel külföldre. Anyukámon azt érzem, hogy nagyon magányos, de ezt soha sem mondja ki. Mintha nem akarna ezzel terhelni.
Nem szeret utazni, mert nem bírja az utazást. Kivéve a séta. Szóval, nem is hagyja el a nagyvárost.
Ajánlottam neki netes társkeresőt, de nem tetszik neki. Azt mondta, hogy felesleges időpazarlás, mert ilyen oldalakon csak szexelni akar mindenki akivel találkozna, vagy nem is akar találkozni vele az illető, csak írogatni.
Szóval a kérdésem az, hogy milyen lehetőségei vannak?
Online milyen oldalak valók neki, ahol kora béli személyek vannak?
Nem online helyet tudnátok mondani? Bármilyen praktikát, közösséget, barátkozást?
A sport nem az erőssége. De szeret múzeumba, kiállításra járni, érdekli a történelem és történelmi jellegű könyvek, filmek.
2/2
Mi az ami szerinted nem tud unalmas lenni?
Szerintem bármi tud unalmas is és szórakoztató is lenni, csupán attól függ, kivel vagy.
A sarki presszóban egy kávé is tud jó lenni és egy nyaralás is tud rém unalmas lenni, a csupán az a program, hogy sütteti a hasát az ember.
4/4
Mire érted, hogy semmi sem jó?
Az a nem jó, ha valaki csak szexelni akar aztán csá vagy nem is akar találkozni? Mert ezek közül tényleg nem jó egyik sem xd
Vagy az a nem jó, hogy nem bírja az utazást? Az tényleg nem lenne jó,ha azt mondaná, hogy menjünk világgá és 5 perc múlva össze hányja magát vagy ájulás közeli állapotban támogatni kell xd
Pont azért tettem fel a kérdést, hogy hátha akad olyan, aki tud olyan helyről vagy oldalról, ahol hasonló korú és talán érdeklődési körű személyekkel találkozhatna.
Senkinek nem repül be a párja az ablakon. Anyukádnak ha ismerkedni akar (akar egyáltalán?), akkor ki kell lépnie a komfortzónájából, de nekem úgy tűnik, hogy nem is akar, elvan a kis zárt világában.
El kéne járnia helyekre, koncert, kiállítás, uszoda, akármi, de nem egyszer vagy kétszer, hanem rendszeresen.
már 30 felett is nehezebb
40 felett pláne
50 felett esélytelen
Éveken keresztül azt gondoltam, jó neki így.
Most is lehet hogy így van, de én azt érzem egyre jobban, hogy nem.
Folyamatosan jár kiállításokra, tárlat megtekintés...stb
Az elmúlt 2 évben ritkábban ment, mert bezárták az ilyen helyek többségét, hosszabb-rövidebb időre.
Szívesen ismerkedne bárkivel. Ha egy jó barátnőre találna, az is jó lenne szerintem. De nem akarja magát ráeröltetni senkire.
Voltak barátnői, nem is egy. De az elmúlt 10 évben elköltöztek más városba és emiatt megritkultak a találkozások. 2-en meghaltak balesetben. Aki még a közelében lakik, annak meg megszülettek az unokái és nem ér rá már soha. (Majd biztosan nekem is lesz gyerekem, de nem az elkövetkező években akarom, hanem majd úgy 25-30 körül. 20 leszek és még nem állunk úgy. Nemrég költöztem össze a párommal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!