Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánynak sokkal több lehetősége van társkeresésben?
"A társadalmi, jogi, kulturális, de még a természeti viszonyok is változnak. Lehet sírni, hogy régebb minden jobb volt, de sokkal okosabb alkalmazkodni."
Tehát ha sikerülne lepaktálnunk mondjuk a migránsokkal (csak elméleti szituációt vázolok) és megegyezni, hogy segítjük a kalifátus bástyáinak építését, cserébe mi leszünk az új világ pasái, az ő lepattanó nőik, akik nekik nem kellenek azok jutnak majd nekünk, majd lángba borulna Brüsszel és kitűznék az Iszlám Állam zászlaját, akkor erre is azt mondanád, hogy igazságos, meg alkalmazkodási, adaptációs képesség?
Esetleg sírnál, zokognál, értetlenül állnál a helyzet előtt, hogy ez mégis megtörténhetett és nem tudnád, hogy megöld-e magad nőként vagy várd a végzetedet, hogy egy erőszakos arab vagy egy áruló incel karjaiba kerülj? Esetleg megkövezzenek a korábbi laza erkölcsű életviteledért?
Mert ez alapján ezt jelölöd meg, mint követendő életstratégia, hogy bármi áron, de alkalmazkodj. Ha kell ölj, igázz le területeket, ha kell, manipulálj, hazudj, a lényeg, hogy elérd a célodat és boldog legyél.
Ha elbuksz, akkor lúzer, balek vagy és gonosz, gyilkos, stb. Ha viszont sikerrel jársz, akkor mosolyoghatsz a kritikusaidon, mert ők veszítettek, te pedig győztél.
Hát, idefigyelj, incivinci... A helyzet az, hogy néhány büdösszájú, 50 vagy éppen 150 kilós incelke aligha veszi át a hatalmat Európa fölött, akár lepaktál a közel kelettel, akár nem.
De oké, tegyük fel, hogy bekövetkezik az a társadalmi kataklizma, amit ideálmodtál. Ebben az esetben TÉNYLEG nem lesz más választásom, mint alkalmazkodni. Megtehetem persze, hogy hijáb helyett miniszoknyába lebegek ki az utcára és a régi világ dalait énekelve megöltem magam, de ennyire azért talán nem vagyok hülye...
Természetesen megpróbálnám menteni a bőrömet, elmenekülnék/bújkálnék vagy ha ez nem megy, akkor a sorsomat elfogadva belesimulnék az új társadalmi rendbe. Mert mégis mi más választásom lenne? Nem értem az ostoba kérdésedet.
Én nem azt tanácsoltam, hogy "ölj, igázz le területeket, ha kell, manipulálj és hazudj". Mondtam én ilyet? Azt mondtam alkalmazkodj. Ebben benne van az is, hogy alkalmazkodsz az éppen hatályos jogszabályokhoz. És az teljesen abszurd, hogy burkoltan egyenlőségjelet teszel a nők szisztematikus megnyomorítása és kivégzése, illetve a saját kielégítetlen dughatnékod közé. Azt meg már meg sem kérdezem, hogy mire alapozod a laza erkölcs vádját, nyilván a hangok mondták.
Na de egy szó, mint száz... teljesen fölöslegesen picsogod tele a Gyakorit nap mint nap. Semmi értelme. Csak egyre mélyebbre süllyedsz a téveszméidbe, és lassan elveszted minden esélyedet egy boldog életre.
#14: "Mondtam én ilyet? Azt mondtam alkalmazkodj. Ebben benne van az is, hogy alkalmazkodsz az éppen hatályos jogszabályokhoz."
Ez olyan, mintha a zsidóknak mondtad volna, hogy alkalmazkodjanak a náci Németországhoz, vagy az LMBTQ emberek a homofób törvényekhez.
Ha az egész rendszer és a gazdasági szereplők abból nyerik a pénzüket és hatalmukat, hogy engedik ténykedni az online dating iparágat, akkor mihez tudok alkalmazkodni?
A kis pénzemből vehetek olyan részvényeket, amik ebben érdekeltek és lassan gazdagodom, de annyira sosem leszek gazdag, mint Andy Vajna vagy Mészáros Lőrinc, hogy ezzel elérjem a célom és felkeltsem akár az aranyásók figyelmét (ha már normál, nem a pénzre hajtó nő figyelmét a külsőm miatt nem keltem fel).
Ennyit tudok alkalmazkodni. Vagy szervezhetek ellenállást. De újra születni nem tudok más, vonzóbb külsőbe.
Megfiatalodni nem tudok szintén, hogy az korosztályomból kiemelkedjek. Ahol most tartok azon a szinten a saját életkoromban senki vagyok, de 18 évesen kiemelkednék a sok kis csíra közül, akik nem tudnak apuci-anyuci zsebpénzéből egy energiaitalt venni.
Egy 18-20 éves lányt, amelyik nem instamodell/onlyfanses aranyásó még le lehet nyűgözni egy dunaparti sétával, fagyizással, kiüléssel a Margitszigetre. Egy idősebb nőnek ez már kevés hosszútávon.
Egy 18-20 éves lánnyal még lehet nézni összebújva letorrentezett filmeket, egy idősebb nő már fancybb programokra vágyik.
Sok 18-20 éves lány még nem gondolkozik gyerekvállalásban, lehet vele szabadon jól érezni magad, később meg a biológiai óra miatt be vannak pörögve.
Miben tudok még alkalmazkodni?
"Ez olyan, mintha a zsidóknak mondtad volna, hogy alkalmazkodjanak a náci Németországhoz, vagy az LMBTQ emberek a homofób törvényekhez."
Szeretnélek megkérdezni, hogy ki tör az életedre? Ki csorbítja az alkotmányos jogaidat? Ki veszélyezteti a fizikai biztonságodat? Ki foglalja törvénybe, hogy a szexuális életed (hiánya) miatt ilyen vagy olyan hártányos megkülönböztetésben részesülsz? Ki akar deportálni? Ki akar megsemmisíteni? Ki akar kizárni a demokráciából? Ki akarja kiirtani a csládodat? Amennyiben a válaszod az, hogy 'senki', úgy meglehetősen ízléstelen volt a szexuális frusztrációdat a holokauszttal egy lapra tenni, nem gondolod?
Az említett két példádban az államhatalom szisztematikusan és tendenciózusan az áldozati csoport ellen tevékenykedett. (Különböző mértékben, persze.) Gondolod, hogy a jelenlegi magyar államot érdeklik az incelek annyira, hogy ártson nekik? Nos?
"Ha az egész rendszer és a gazdasági szereplők abból nyerik a pénzüket és hatalmukat, hogy engedik ténykedni az online dating iparágat, akkor mihez tudok alkalmazkodni?"
Tessék? Értem én, hogy egy komoly iparág épül az online datingre, de AZ EGÉSZ RENDSZER ÉS GAZDASÁGI SZEREPLŐK? Mi van? :D Ez az állítás annyira abszurd, hogy csakis trollkodás lehet. :DDDD
"Ennyit tudok alkalmazkodni."
Ezt az egész eszmefuttatást nem értettem... Végső soron mi a problémád?
- Csóró vagy? Azt ne mondd, hogy még nem láttál mélyszegénységben élő családot! Vagy szegénységben élő családot? Vagy nagyon szerény körülmények között élő családot? Ha te tényleg azt állítod, hogy a nők úgy en bloc a pénzre hajtanak, akkor kvázi tagadod, hogy Magyarországon vannak szegény és nehéz sorsú családok.
- Csúnya vagy? Azt ne mondd, hogy nem láttál még csúnya férfit párkapcsolatban. Azt állítod, hogy már nem vagy fiatal. (Vagy legalábbis nem a fiatalkor legelején vagy.) Tudod, még ha úgy is lenne ahogy ti elképzelitek, és még a legrondább nő is szupermodellekkel szexelne... Egy idő után sokan meg akarnak állapodni. Nosza, szállítsd le az igényeidet és szerezz be egy csúnya barátnőt. 30 fölött már egészen biztos lehetsz benne, hogy nem kúrogatják őket 18 éves kockás hasú Disney hercegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!