Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfinek 30 évesen nem volt még barátnője és jelenleg rosszabbul is néz ki mint mondjuk fiatalabb korában akkor az örök egyedüllétre kárhozott?
Ha "az uramnak" azokra csorogna a nyála, akkor velük lenne, nem velem.
Sosem fogod átélni, milyen ha őszintén szeret és vonzónak lát valaki. De te ennyit is érdemelsz.
Nem lehetne olyan nőkkel mivel nem elég jó hozzájuk, ha elég jó lenne top kategóriás külsejű nőkhöz akkor nem veled lenne, ennyi.
Nem vagyok annyira oda értük, nem is voltam már jó ideje. Viszont az tény , hogy annyi gyönyörű nővel voltam együtt amennyivel egy átlag férfi összesen nő számban sincs, nem , hogy ilyen kategóriával, legtöbbjük 1 ilyen kategóriájú nővel se lehet együtt élete során, csak az átlagos vagy átlag alatti barátnőjükkel
Hoppá, átlag alattival jöttél, tehát most már tudom, hogy még saját sztenderded szerint is csak átlagosnak titulálod magad, hiszen ha nem így lenne akkor azon háborodtál volna fel, hogy átlagosnak hívlak. Tehát legjobb esetben is csak átlagos lehetsz, de valószínű, hogy inkább átlag alatti.
Nos én nem átlagos nőkkel voltam együtt.
Egy nőt viszont igen :) Nem a sikerről beszéltünk.
5 van bennem és még 10 a hűtőben, de azért mindet nem tervezem elfogyasztani :)
White Metamorphosis viszont úgy néz ki nem tudott válaszolni miután fején találtam a szöget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!