Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfinek 30 évesen nem volt még barátnője és jelenleg rosszabbul is néz ki mint mondjuk fiatalabb korában akkor az örök egyedüllétre kárhozott?
Nem minden a külső; 10 év alatt rengeteget fejlődhet az ember emberileg is. Aki egy kis visszahúzódó, női társaságban félénk fiatal férfi volt, abból lehet magabiztosabb, érdekes, bárkivek, bármiről beszélni tudó 30 éves.
A divat és a kis pocak eltörpül amellett a személyiségfejlődés mellett, ami végbemehet a felnőtté válás során (bár nyilván több nőnek fogsz tetszeni, ha nem vagy lelakott, hanem adsz valamennyire magadra)
Az tart vissza, hogy hiába adtam magamra, sportoltam így se kaptam nőt , egyik se jött oda
Ezért nem fogok koplalni meg sportolni feleslegesen, sokkal jobb érzést ad ha mondjuk megiszok pár sört a nap végén meg rendelek egy finom vacsorát ami nem saláta hanem egy FINOM étel
100 millió?
Egy az egybe el is megy egy lakásra vagy házra
Ma már nem olyan sok az
Nem gondolod, pajti, hogy rád nézve szégyen, hogy neked terhesség nélkül is “van pocakod”?
Nem mellesleg miért fanyalodjunk rá a kiélt testedre, ha vékony nőként egy “Chadet” is megkaphatunk? Akar a frász csukott szemmel nyüglődni alattatok, hogy a nő legszívesebben hipóval leönteni akarja magát, ha hozzáérsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!