Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedülálló, csúnya nőtársaim!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló, csúnya nőtársaim! Hogy birkóztok meg az örök magány gondolatával?

Figyelt kérdés
Tudnátok tippeket adni?

2020. márc. 11. 22:14
1 2 3 4
 1/33 Lazy Lover ***** válasza:
36%
Jó vicc 😁😆 az ismerős körömben a legrondább csajoknak is van pasijuk....
2020. márc. 11. 22:16
 2/33 anonim ***** válasza:
86%
Nem barátkoztam meg az örök magány gondolatával. Inkább kerestem egy férfit.
2020. márc. 11. 22:17
 3/33 A kérdező kommentje:
2: Hogy kereshettél? Nekünk, átlag alatti nőknek nem áll módunkban ilyen luxus. Nem félsz, hogy elhagy?
2020. márc. 11. 22:19
 4/33 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz elfogadni,hogy lehet sosem lesz egy saját családom, de felszínes a világ ezt el kell fogadni. Sokszor nehéz és nyomasztó,de mással kell elfoglalni magad.
2020. márc. 11. 22:26
 5/33 anonim ***** válasza:
41%
Hiába pontozzátok le az 1. válaszolót, én is azt tapasztalom az imerősi körömben, hogy az előnytelen külsejű lányoknak is jut legalább átlagos férfi. Kérdező, mi a nagy csúnyaság tárgya?
2020. márc. 11. 22:28
 6/33 anonim ***** válasza:
84%
Nem lehet elfogadni,legfeljebb együttélni vele.Másra helyezem a hangsúlyt,megpróbálok nem gondolni rá.De amikor látom,hogy egy szerencsés genetika miatt mi újság a korombeli lányokkal,sokszor elkap az önutálat.De végülis még ez is jobb,mintha csalna valaki folyamatosan...
2020. márc. 11. 22:33
 7/33 A kérdező kommentje:
Én is igyekszem lefoglalni magam, de az ez irányú gondolataim mindig utat törnek, az sem segít, hogy mások is szánakoznak rajtam.
2020. márc. 11. 22:33
 8/33 Lazy Lover ***** válasza:
32%
Akkor miért nem szerzel magadnak ronda pasit.....
2020. márc. 11. 22:35
 9/33 A kérdező kommentje:

Ez nem így megy. Képzeld, ronda pasiktól kaptam eddig a legtöbb megalázást.

Lehetne, hogy csak az érintett nők válaszoljanak a kérdésre?

2020. márc. 11. 22:38
 10/33 anonim ***** válasza:
41%

Hat mar nem azert de ahol en lakom kisvárosban meg a rondábbnál rondább nőknek férfiaknak is van párjuk. Sőt családjuk is van. Nem értem az oldalon való siránkozast. Rossz helyen keresgéltek. Már ha keresgéltek egyáltalán.

N

2020. márc. 11. 22:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!