Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e úgy értelme élni, ha az ember soha nem tapasztalhat meg mást a magányon kívül?
Figyelt kérdés
Azért mert rondának születettem.2015. márc. 11. 22:47
1/24 anonim válasza:
Van. Nem vagy randa csak mêg nem találtad meg a párod.
2/24 anonim válasza:
Nyugi kérdező, én ks így érzek..
3/24 anonim válasza:
ez még semmi, ez a érzés, majd ha megtapasztalod azt, ha valaki szerelemmel szeret, és nem lesz veled...na az lesz egy igazán nagy kín....ott megtörsz..ott, olyankor kell helyt állni, megmaradni embernek és továbblépni...örülj csak annak az érzésnek, majd ha kapsz a jóból, és már nem lesz...akkor fogsz fetrengeni a lelki fájdalomtól.
4/24 anonim válasza:
Asszem ezek a kérdések örökké keringeni fognak GYK-n.
5/24 anonim válasza:
Kérdező, hallottál már Nicola Tesláról vagy Isac Newtonról? Nézz utánuk.
6/24 anonim válasza:
Sajnos én is akkora paraszt vagyok, hogy nem tapasztaltam még meg semmi mást a magágyon kívül...
7/24 anonim válasza:
Ez elég durva egyébként, hogy ilyen emberek osztogatnak tanácsot a GYIK-en másnak... Mert valljuk be, hogy akik itt válaszolgatnak és ezzel töltik az idejüket, nem hinném hogy olyan tapasztaltak lennének, pl. én sem, és ahogy olvasom, ti sem.
8/24 anonim válasza:
# 7 Az se igazán tiszta fialás, aki ide jön tanácsért. :D
9/24 A kérdező kommentje:
1: Pedig minden lány szerint rettenetesen ocsmány vagyok, ráadásul még alacsony is. Hiába próbálkozom még egy randi sem jött össze soha :(
2015. márc. 11. 23:04
10/24 anonim válasza:
Tévedsz.. ill. részben igazad van. Nagyon sokféle ember van itt. Párkapcsolat terén sose volt gondom, még is feljárok ide, hátha tudok valakinek segíteni. Sőt megismertem itt egy srácot 3 évvel ezelőtt (azóta is tartjuk a kapcsolatot) és ő is boldog párkapcsolatban él már 7 éve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!