Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van-e úgy értelme élni, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van-e úgy értelme élni, ha az ember soha nem tapasztalhat meg mást a magányon kívül?

Figyelt kérdés
Azért mert rondának születettem.

2015. márc. 11. 22:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
igen, van értelme. ne másért élj, hanem magadért, a többi majd kialakul.
2015. márc. 12. 02:47
 12/24 A kérdező kommentje:
Csak másért, egy párért van igazán értelme élni. Minden más csak lassú halál. Viszont nincs semmi esélyem arra, hogy valaha is képes legyen egy lány belém szeretni. Sőt, még arra sem, hogy legyen gusztusa hozzám érni.
2015. márc. 12. 07:36
 13/24 anonim ***** válasza:
68%

Jelenleg egy módosult tudatállapotban, torzan látod a világot.

1. A mindent elsöprő szerelem csak mese. Egy kapcsolat valójában nem más, mint üzlet. A romantika csak amolyan reklámfogás.

2. Attól hogy jelenleg a magány uralja a tudatod, kapcsolat nélkül is lehet értelmes életet élni. Ha ez tagadod, tagadod az emberi intellektus értékét is... mindent, amitől több vagy egy majomnál.

3. Ahelyett hogy itt rinyálsz, szedd össze magad! Próbálj meg változtatni a külsődön, nem másért hanem önmagadért! Ha a Bartos Cs. István tudott barátnőt találni, akkor bárkinek sikerülhet!

2015. márc. 12. 08:27
 14/24 anonim ***** válasza:
Szedd már össze magad! Próbálj magaddal foglalkozni, vagy valamivel amit szeretsz. Ilyen gondolkodásmóddal nem lesz fényes jövőd. Nekem se jött még össze semmi a nők terén, mégse sírok annyit mint te. Le kell szarni az egészet és valami értelmesebb dologgal foglalkozni.
2015. márc. 12. 08:27
 15/24 A kérdező kommentje:
Az élet értelme csakis az, hogy az ember párkapcsolatban éljen. Egyedül csak szenvedés van. Semmi értelmeset nem lehet egyedül csinálni. Amúgy változtatok a külsőmön. Lefogytam, már nem vagyok dagadt. De semmit nem jelent, mert amúgy rettenetesen ocsmány fejem van és még alacsony is vagyok. Így meg minden egyes lány elutasít.
2015. márc. 12. 08:34
 16/24 anonim ***** válasza:
Csak ügyetlenül próbálkozol. Ha valami nem válik be, próbálkozz másképp, de soha ne add fel!
2015. márc. 12. 08:37
 17/24 A kérdező kommentje:
Már mindenhogy próbáltam a diszkókat kivéve, de oda soha be nem tenném a lábam. De egész egyszerűen túl ronda vagyok minden lány szemében. Ráadásul alacsony is vagyok, ami minden lánynál kizáró ok.
2015. márc. 12. 08:48
 18/24 anonim ***** válasza:
Fenét! Csak ezt súlykolod magadba! Ameddig nem hiszel magadban, negatív vagy, nem tartod magad méltónak arra amire vágysz,... addig egy lány sem tud irántad bármi pozitívat is érezni! A hozzáállásodon kell változtatnod először!
2015. márc. 12. 08:51
 19/24 A kérdező kommentje:
Életem során már több száz lánynál próbálkoztam és soha még egy randi sem jött össze. Voltak lánybarátaim, akik a belsőmet szerették, de ők is mondták, hogy soha nem lehetett volna több, mert nem nézek ki jól. Sőt, többen azt is bevallották, hogy a világ 8. csodája lenne, ha találnék egy olyan lányt, akinek lenne gusztusa hozzám.
2015. márc. 12. 09:15
 20/24 anonim ***** válasza:
részvétem. szerintem akaszd fel magad, mert ha ronda vagy, akkor úgy is egyedül fogsz megdögleni. akkor meg már minél előbb, nem?
2015. márc. 12. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!