Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló, csúnya nőtársaim! Hogy birkóztok meg az örök magány gondolatával?
Figyelt kérdés
Tudnátok tippeket adni?2020. márc. 11. 22:14
11/33 anonim válasza:
A ronda pasik is szép nőt akarnak....Sőt csúnya pasinak összejöhet szép nő is ( nem egy ilyet láttam már).Nőkkel sosem lesznek elfogadóak a férfiak.
12/33 anonim válasza:
"Hiába pontozzátok le az 1. válaszolót, én is azt tapasztalom az imerősi körömben, hogy az előnytelen külsejű lányoknak is jut legalább átlagos férfi." 34 éves barátnőmnek egyetlen barátja sem volt, mert nagyon el van hízva. Másiknak 10 éve nincsen senkije, ő is sajnos elég előnytelen külsejű. Még van pár ilyen nőismerősöm.
Amúgy nekem is szólt be jóval kövérebb férfi, hogy lehet jobban néznék ki, ha fogynék (akkor hordtam 40-es ruhaméretet). Valamiért az előnytelen külsejű férfiak is simán alázzák még az átlagos külsejű nőket is.
13/33 anonim válasza:
Fogyatekkal, nem elonyos kulsovel is konnyebb tarsat talalni, mint iszonyuan valogatos izlessel. Ez nem igaz!
Ha valami akadaly, akinek koros testszaga van. Ott igazan nehez, de az sem kizart.
14/33 anonim válasza:
De azt hozzátenném, hogy tudom vannak olyan férfiak, akiknek soha nem lesz barátnőjük, szóval tisztában vagyok ezzel is. De nők között is van ilyen, akinek nem lesz soha senkije.
15/33 anonim válasza:
Kerdezo, ezt viszont nagyon is elhiszem! Ronda pasiktol kapni megalazast. De ez is egy reszuk. Nagyon visszataszito tulajdonsag a keseruseget, kisebbsegi komplexust olyanon verni le, akirol tudjuk, hogy nem erosebb nalunk.
16/33 anonim válasza:
2-es vagyok. 10 éve együtt, nem félek, hogy elhagy, mert mink szeressük egymást. És magunkat is.
17/33 anonim válasza:
Nem feltétlenül válogatás,de ha nagy ritkán lehetne is valaki de épp nem érez az ember iránta semmit miért kellene megalkudni.Inkább a magány akkor...
18/33 anonim válasza:
Keress olyat, akinek a ronda nő tetszik. Ez nem feltétlen jelenti azt, h a pasi is ronda lesz. Hidd el ^^
19/33 anonim válasza:
vegyél te is womanizer-t! És pasi nélkül is az orgazmus hegyeit élvezheted.
20/33 anonim válasza:
A #12-es válaszoló nak igaza van. A #2-es is jól írja. Ha összefutsz azzal aki SZERET, azt csak a természeteddel tudod elűzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!