Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedülálló, csúnya nőtársaim!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló, csúnya nőtársaim! Hogy birkóztok meg az örök magány gondolatával?

Figyelt kérdés
Tudnátok tippeket adni?

2020. márc. 11. 22:14
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem te is tetszenél valakinek, nincs olyan ember akinek nincs meg a párja valahol, csak fel kell kutatni.
2020. márc. 12. 05:02
 22/33 anonim ***** válasza:

Sehogy, mert egy embernek szép vagyok.

Ő az egyetlen, aki annak lát.

2020. márc. 12. 07:36
 23/33 anonim ***** válasza:
62%
Nincs olyan nő, aki csak a külseje miatt nem talál pasit, akármilyen ronda is. Neked vagy szoftverhibád van, vagy az egekben vannak az igényeid és csak a tökéletes külsejű férfiakkal állsz szóba.
2020. márc. 12. 07:37
 24/33 anonim ***** válasza:
77%
Én nem vagyok csúnya, csak pszichés problémák miatt párkapcsolatra alkalmatlan. Engem személy szerint nem zavar az egyedüllét, gyerekkorom óta többnyire egyedül voltam, barátaim is csak elszórva voltak. Elfoglalom magam a tanulmányaimmal, a hobbijaimmal, a családommal, a háziállataimmal, később majd a munkámmal, esetleg egy PhD-t vagy egy második diplomát is bevállalok majd. Gondolkozom a jövőben a nevelőszülőségen, szívesen nevelnék gyerekeket, ha egyezer minden szükséges dolog meglesz hozzá. Valószínűleg a szüleim, nagyszüleim is gondozásra szorulnak majd néhány éven-évtizeden belül, ezt is szívesen ellátom majd, ameddig bírom, szóval unatkozni nem fogok.
2020. márc. 12. 07:45
 25/33 anonim ***** válasza:
23%

Úgy, hogy a kapcsolatok negatív velejáróira gondolok, és örülök, hogy megúszom azokat.

Nem kell házicselédkednem.

Nem kell amiatt idegeskednem, hogy mikor leszek megcsalva, kidobva.

Nem kell egy csomó időt, energiát, pénzt beleölnöm (fölöslegesen), hogy megpróbáljak a sz..ból várat építeni, azaz a kegyetlen ronda külsőmet valami épp csak elfogadható szintre felhozni. (Ennél többet úgysem lehet kihozni belőle.)

Nem kell olyan helyekre, programokra mászkálnom a másik miatt, amik hidegen hagynak vagy egyenesen utálom őket.

Nem kell szégyenkeznem a barátai, családja, ismerősei előtt.

Ilyenek.

2020. márc. 12. 08:15
 26/33 anonim ***** válasza:
29%

Nincs ilyen, se csúnya nő, se örök magányra ítéltetés. Ez a Te gondolatodban születik csak meg.

Minden nő/pasi talál párt ha keres. Nem minden nő/pasi szép, és szerencsére nem mindenkinek ugyanaz tetszik.

Ráadásul mi nők könnyebb helyzetben vagyunk, tudunk "szépíteni" magunkon. Egy csinos ruha, jó frizura, egy kis smink, ápoltság, már vonzóbbá tesz.Ha ehhez még +-ban értelmes is egy nő, mosolyog, barátságos, jól tud kommunikálni, már nyerő.

Abban már jobban hiszek,hogy valaki a természete miatt nem talál párt, vagy nem akar párt találni. Ha nem akar eleve elfogadja ezt a helyzetet, hiszen az Ő döntése.

Nem vagyok egyedülálló és csúnya sem, átlagos nő vagyok. De voltam már egyedül. Nem birkóztam az örök magány gondolatával,nyitott voltam az ismerkedésre, de természetesen nem bármi áron...

2020. márc. 12. 08:44
 27/33 anonim ***** válasza:
97%

A "nem akar"-hoz egy történet.

Közeli ismerős lány, kb. olyan ronda, mint én, emiatt persze a kutyának nem kellett alapból. De ő nem hagyta annyiban, nyomult rendíthetetlenül mindenféle pasasra, míg huszonévei végére sikerült a nyakába varrnia magát egy hasonló kaliberű fickónak. Na, azt azóta elárasztja a szerelmével és fényesre nyalja a fenekét. Folyton főz, süt neki, a ruháit gondosan mossa, vasalja, hajtogatja, mindent, amit csak lehet, elintéz helyette, a lakásuk ragyog, meglepetésekkel kedveskedik neki, ezerrel szervezi a közös programokat, és sok energiát fektet a fickó nővérével + anyjával való jó kapcsolat fenntartásába. Biztos a szexben is maximálisan odateszi magát és bevállal mindent, csak erre már nincs rálátásom.

Szóval ja, ha valaki nagyon akarja, összejöhet, aztán ha hajlandó nap mint nap beleszakadni a kapcsolatért való munkába, tartós is lehet. De szerintem kevesen tudnának így boldogok lenni... Én eret vágnék magamon, ha ezt kellene csinálnom, ennyire tepernem kellene.

2020. márc. 12. 09:15
 28/33 anonim ***** válasza:
54%

27-es, az is lehet,hogy a lány alapból ilyen agyongondoskodó.

Én is ilyen vagyok, a párommal, a gyerekemmel, az idős szüleimmel.

És nem azért mert tepernem kell bármelyik kegyeiért.

2020. márc. 12. 09:22
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ápolónő, nem kényszerből, jobb lehetőség híján, hanem elhivatottságból, szóval nem áll olyan távol ez tőle. De mindig, amikor szóba került és kerül a téma, egyértelművé válik, hogy van emögött egy racionális megfontolás is. Tudja, hogy ha nem tesz bele 100%-ot a kapcsolat kialakításába és fenntartásába, akkor esélye sincs, nem fog kelleni; nem állnak szóba vele vagy kidobják.

Mondhatnánk, hogy ez egy sikertörténet, mert volt egy célja, reálisan felmérte, hogy neki mit kell tennie, hogy teljesüljön, és nem adta fel, megtette, megteszi azóta is, ennyi, hurrá. De számomra ez valahol végtelenül szomorú... Hogy ha elbánt veled a genetika, azt ilyen durván kompenzálnod kell, különben egyedül öregszel meg. Ehhez képest a vonzóbb nőtársaid...

2020. márc. 12. 10:05
 30/33 anonim ***** válasza:
0%

Mennyi megkeseredett no van itt :D

X ev után az ilyen nok ha akarnak sem talalnak part....Miért? mert a belsőjük megromlott mar rendesen az egyedülléttől!

2020. márc. 13. 17:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!