Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya vagyok most mihez kezdjek?
Nem a csúnyaság a gond az esetek többségében,ha csak nem vagy 150 centis dagadt gnóm.Az a lényeg,hogy legyél laza,bevállalós,magabiztos,kissé nagyképű csávó,akit nem érdekel mások véleménye,bármit meg mer tenni,nem fél a következményektől,nagyon jó dumája van,mindenkit megnevettet,kicikiz másokat elterelve a saját hiányosságairól a figyelmét,az ilyen vagányabb,menők,népszerűbb srácok kellenek a csajoknak,akik nem félnek oda menni haverkodni,ismerkedni,akár fiúhoz,akár lányhoz,nem otthon keseregnek,hanem eljárnak szórakozni,bulizni,elhitetik másokkal,hogy ők mennyire király csávók,nem lúzerek,bénák,ők irányítják a saját sorsukat,nem mások.
A bulikban a társaság középpontjában vannak szándékosan,merész dolgokat csinálnak,isznak,cigiznek,esetleg a drogot kipróbálják,rossz színben,balféknek tüntetik fel a többi srácot,aki nem ilyen bevállalós,mint ők.Simán elmondják a véleményüket bármivel kapcsolatban,nem beszari gyerekek,hanem tökösek.És azért foglalkoznak magukkal,eljárnak edzeni,divatosabb cuccokat hordanak,megcsináltatják a serójukat,ügyelnek a higiéniára,pattanást vagy fogakat kezeltetik ha kell,nem elhanyagolják.
Na ilyen csávó kell a lányoknak.Ha jobban belegondolok,azok a srácok,akik ismerettségi körömben népszerűek a lányok körében,semmivel nem néznek ki jobban,mint pl.én aki nem sikeres a köreikben.
Magasabb vagyok,nagy darab,edzek,hasonlóan öltözködök,hajam meg van csinálva,arcra nem vagyok rondább...de nem járok bulizni,nem merem elmondani a véleményem,vagy ismerkedni csajokkal,mert beszari vagyok,társaságban a háttérbe húzódok inkább,béna szövegem van,halk szavam,ha cikizni próbálnak,nem tudok visszavágni semmivel,gátlásos és bátortalan vagyok általában,nem igazi tökös férfi.
Azért sikeresek,mert rossz színben tüntetnek fel minket,elhitetik a lányokkal,hogy ők a jobbak,mi csak nyomi bénák vagyunk,de ez nem a kinézettől függ.
Ismerek olyan srácot,aki ilyen nagy hangú nagyképű nagydumás csávó,tök alacsony,szottyadt alkata van,meglehetősen ronda feje,mégis spanyol modell csajokat húzogat.
#3 Így van és nem pontozgatunk itt lefele senkit...
Ugyanez a helyzet velem is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!