Mit kezdjek a vékony szálú, csúnya, szétálló, hullámos hajammal?
Figyelt kérdés
Most a vállamig ér. Azt tudni kell, hogy vékony szálú és se nem egyenes, se nem göndör, se nem hullámos, de inkább hullámos és egyenes között van, de inkább egyenesre hajaz. Csak olyan szinten hullámos, hogy szétáll, de nem kis szinten. Ráadásul baromira lelapul. Amikor nem használtam semmiféle hajformázót, úgy nézett ki, hogy teljesen lelapult az egész és nagydarab tincsek álltak ki belőle, ráadásul szinte vízszintesen.:( Most hullámosító hajformázót teszek rá, akkor legalább nem lapul le és az egész össze-vissza áll úgy, ahogy van. Ja és ott van az is, hogy ovális arcom van és alig van homlokom, nagyon kicsi. Ezt utálom magamban, emiatt még nehezebb normális frizurát találni, ami jól is áll. És mégis milyen frizurát vágassak? Rövid hajat szeretnék, mert a hosszú se jött be. Van valakinek ilyen haja? Mit csináltatok vele?2014. jan. 14. 19:54
2/5 anonim válasza:
A leírás alapján nagyon vicces lehet, mutogasd a cirkuszban. :)
3/5 A kérdező kommentje:
1 Nem, nincs kép róla.
2 Hogy kapnád be.
2014. jan. 14. 20:45
4/5 anonim válasza:
Szerintem vágasd le akkorára, hogy azért még tudd fésülni és hátul nyírasd fel. Én fodrász vagyok és sok ilyen vendégem van, akinek ilyen a haja. Kivétel nélkül mindegyiknek rövid hajat vágtam.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet. Én pont fordítva csináltatom, hogy elől rövid, hátul meg lehet kócos, az még tetszik is. Csak elől ne álljon már szét ilyen csúnyán. Amúgy azért nem vágatom túl rövidre a hajam, mert hosszúkás az arcom és vastag a nyakam, ezért nem áll jól az összefogott haj sem. Igazából elöl vannak gondok.
2014. jan. 16. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!