Van olyan aki megbánta a műkörmöt? Ha igen miért? És milyen volt alatta utána körme, vékony, csúnya?
Egyszerűen nem szerettem.Először is nem olcsó mulatság.Másrészt 2 hét után már mindig untam a mintát.Plusz szerintem olyan csúnya mikor nő lefelé.Kipróbáltam,nem nekem való.(Akkor voltam 16)
Illetve még egyszer csináltattam szalagtűzőre(2 és fél éve)
Egyébként ma már úgy gondolom nagyon olcsó hatású az egész.Remélem hamar kimegy a divatból.
Meg kell válogatni kivel csináltatod, mert az sokat számít. Kb 2 éve csináltattam irtó ronda volt, gusztustalan, vastag, nagy... azt mondtam az életben soha többé nem lesz.
Kb 4 hónapja szántam rá magam újra, mert hivatalos helyen dolgozom, ahol mindig ápoltnak kell lennie a kezeimnek. Egy egy kerti munka után órákat töltöttem azzal, hogy a körmeim ne legyenek csúnyák. Rágtam is rendesen.
Elmentem máshoz, aki olyan kis vékony, szinte már igazi, nem nagy és szép formás körmöt csinált, hogy azóta beleszerettem. Észre sem lehet venni, hogy nem az igazi körmöm.
A körmöm alatta sem vékony és csúnya és 5-6 hétig bírja, nem csúnya ha nő lefelé, mert lereszelem és rakok rá egy kis színtelen körömlakkot, nem is látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!