Egy vékony lány tényleg nem lehet csinos?
"fiúk a teltebb nőket szeretik, azt találják vonzónak, hogy csak a kutyák játszanak csontokkal"
Nem csak "telt" lányok és az létezik, amit te belinkeltél. Nem csak ez a kettő kategória.
Van ám a kettő között egy nagyon nagy tábor is, amit úgy hívnak, hogy egészséges, normál súlyú, normál testzsírszázalékkal rendelkezők csoportja, és a többség EZT kedveli.
A zörgő csontú, beteges kinézetű (a belinkelt) lányok és a telt lányok csoportja csak a két VÉGLET!
Ha így nézel ki, mint ez a két lány, akkor tegyél ellene (már ha akarsz)!
Egyél (fehérjét!) és súlyzózz (vagy saját testsúlyos gyakorlatok - véletlenül se kardiót válassz)!
A kis mell nem akadály, hogy vonzó légy... de miért lenne muszáj fiúsan vékonynak (mint a serdülés előtt álló kislányok) is lenned hozzá?
Ja, mintha a pajzsmirigy-túlműködés gyógyíthatatlan betegség lenne. Még nekem is volt, de már nincs.
Egyébként meg, nem támadtalak, csak leírtam: az egyik VÉGLET vagy. Nyilván emiatt kevesebb embernek tetszel. Ha nem akarsz, nem tudsz változtatni, akkor fogadd el!
Amúgy se tetszhet mindenki mindenkinek.
A baloldali már túlzás egy kicsit, tényleg az jut eszembe róla, ahogy ránézek, hogy talán mindjárt éhenhal itt helyben, és hogy valahogy nem normális az alakja. De nem vészes tényleg. Mind a kettőt nőiesnek tartom. Szerintem inkább arra lehet mondani hogy nincs nőies alakja, akinek nincs dereka és a feneke is lapos, és esetleg szélesebb válla van. Magyarul olyan mint egy henger. De még így simán lehet vonzó, mert melle van, ha kicsi is, az pedig abszolút nőies dolog. Kb. pont ilyen volt az első szerelmem, nagyon szép arca volt hozzá, elakadt tőle a lélegzetem ha ránéztem, annyira tetszett.
A kis melltől se kell megijedni, annyira nem szokták hangoztatni a férfiak, de szerény statisztikám szerint durván ugyanannyi szereti a kis mellett, mint a nagyot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!