Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy vékony lány tényleg nem...

Egy vékony lány tényleg nem lehet csinos?

Figyelt kérdés
Nagyon vékony vagyok, és nagyon magas, olvasgattam itt a kérdéseket és sok helyen láttam hogy a fiúk a teltebb nőket szeretik, azt találják vonzónak, hogy csak a kutyák játszanak csontokkal stb... Engem alapból zavar a testalkatom, és olyan rossz ezeket olvasni, nekem nincs nagy mellem, sőt, és nagy fenekem se, most már nem is lehetek vonzó? Mit kéne tennem, kérlek segítsetek! :( 18/L

2013. dec. 3. 17:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem a testalkaton múlik hogy kinek kellesz és kinek nem... Mármint ha nem vagy extrémen vékony vagy extrémen dagadt.
2013. dec. 4. 23:36
 12/14 anonim ***** válasza:
ezek tökéletesek amiket linkeltél. Mennyire vagy nagyon magas? :)
2013. dec. 11. 09:57
 13/14 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem meg csinos, nekem az ilyen vékony lányok tetszenek. Szerintem sokan szeretnének ilyen vékony lenni. Nekem pl. a nagy mell és a nagy fenék nem tetszik. Kinek mi jön be. Szerintem örülj, hogy ilyen vagy :) biztos csinos lehetsz. Azt meg ne feledd, hogy sokan csak irigységből mondanak rossz dolgokat, szóval egyáltalán nem kell rosszul érezned magad, sőt örülj neki, hogy ilyen vagy. Emiatt tényleg ne érezd kellemetlenül, rosszul magad.
2013. dec. 17. 01:10
 14/14 anonim ***** válasza:
10%
egyetérek az utolsóval!:) ez az ami szexy, semmi más nem :$ pici cici, vékonysgág, feszesség, pici popsi :$
2013. dec. 17. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!