Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mihez kezdjek szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdjek szerintetek?

Figyelt kérdés
Egyszerűen kezdem elveszteni a hitem, és egyre jobban érzem azt, hogy az én városomban kihaltak a helyes fiúk. azaz akiknek én tetszem, azok csúnyikák, akik helyesek és tetszem nekik a világ másik felén élnek kb, próbálok ismerkedni, beszélgetni. nem tartom magam csúnyának de top csaj se vagyok. a helyes fiúk természetesen a top csajokra buknak, akiknek ilyen 70 lájk meg király alak. Ha nekem is jó alakom lesz és kicsit sminkelek (nagyon nude) jobban felfigyelnének? Vagy reménytelen? 14/l (ez az egész r**ancosan és furin hangzott ahogy leírtam, így megértem ha ilyen komik jönnek hogy mit akarsz te, de nem pont úgy értem ahogy gondoljátok)

2014. aug. 3. 23:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Melyik város?
2014. aug. 3. 23:06
 2/5 Mr. Truth ***** válasza:
Most ha kiderül hogy a szomszéd lány vagy akkor olyat röhögök hogy hozzád is áthalatszik :D
2014. aug. 3. 23:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Kiskunhalas
2014. aug. 3. 23:08
 4/5 Mr. Truth ***** válasza:

ma 23:08

akkkor ez diszkrét nevetés lett... az nincs olyan messze :D

2014. aug. 3. 23:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Változik ez még, közhely, de tényleg. Ne érezd kényszernek, hogy be kell pasiznod, biztos vannak dolgok, amik boldoggá tesznek anélkül is. Vagy próbálj jobban megismerni olyanokat, akik talán külsőre nem nagy eresztések, de attól még lehet, hogy jó fejek. Ha meg nem, hát nem. Viszont, ha tényleg dolgozol azon, hogy szerinted jobb alakod legyen, azt ne valami nyálas-helyes srácért csináld, aki most talán tetszik, de lehet, hogy pár év múlva már letagadnád, hogy valaha gondoltál rá, hanem magadért. A sminkkel ugyanez, ha jobban érzed magad sminkkel, akkor sminkelj, de csak azért, hogy felfigyeljenek rád, nem éri meg. A lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben. (yupí, az eddigi legnagyobb közhely, amit elsütöttem a válaszban, de tényleg ez a lényeg)
2014. aug. 3. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!