Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » NAGYON széles orrom van! Mit...

NAGYON széles orrom van! Mit kezdjek vele? Plasztika kizárva.

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy örököltem a széles orromat az egyik elhúnyt rokonomtól, akit nem ismertem. Nekem nagyon rossz ez a dolog, mert csak nekem van ilyen orrom az egész családban...Mit tehetnék, hogy ne legyek olyan mint 50-cent ? :/ Nagyon bánt. A barátomnak tetszik, de még Ask.fm-en is lemondtak hogy? Miez az orr boxolsz ? :( Kérlek írjatok tippeket....

2013. nov. 25. 01:00
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
És amúgy 17 éves lány vagyok..
2013. nov. 25. 01:02
 2/11 anonim ***** válasza:
figyelj,nekem meg extra nagy allam van:) de nem erdekel senki velemenye sot buszke vagyok hogy orokoltem edesanyamtol :) az ask.fm is egy hulyeseg ahol csak nevtelenul kotnek bele az emberbe.latod a baratod is dicser es valoszinuleg ha zavarta volna az orrod nem jon ossze veled:)
2013. nov. 25. 01:18
 3/11 A kérdező kommentje:
Igen igen :) igazad van :) tudom,hogy csak a rosszra van az a oldal :), de engem nagyon bánt... :( A képeimen is az orromat lehet a leghamarabb észrevenni mer olyan krumpli :/ az áll meg rendben van :) de az orr. Tulajdonképpen azért ilyen mert annyira széles az orrnyeregem, hogy az hihetetlen. Tényleg ilyen orrt még senkinél sem láttam, amilyen nekem van. Egyedi de zavaró.. És köszi a választ :)
2013. nov. 25. 01:31
 4/11 anonim ***** válasza:
figyi, szerintem ne foglalkozz vele. Nekem is van egy ismerősöm, akinek nagy orra van, neki az orrnyerge nagy (de nagyon) mégse zavarja. Barátja is van. Ha nem olyan lenne, akkor teljesen átlagos lenne, így meg szerintem tök egyéni, és ez jó. Igazából nem tudsz vele mit kezdeni, mert átműttetni lehet, de nem érdemes
2013. nov. 25. 01:45
 5/11 anonim ***** válasza:
ask.fmen meg a többi ilyen oldalon az emberek csak bántják egymást, ott vezetik le a feszültséget, ami felgyülemlett bennük a saját hibáik, fogyatékosságaik miatt. Ha nem fogadod el magadon azokat a dolgokat, amiken nem tudsz változtatni, akkor te is köztük fogsz kikötni.
2013. nov. 25. 01:50
 6/11 A kérdező kommentje:
Rendben :) köszönöm a választ :) kicsit megnyugtatja a lelkem az, hogy ismeretlenek irják, hogy ne foglalkozzak vele. Mivel az úgymond "idegenek" mindíg az igazat mondják meg...(ellentétben a barátokkal, rokonokkal szemben) , és nem csak azért mondják, hogy nehogy megsértsem vagy ilyesmi :)
2013. nov. 25. 01:50
 7/11 A kérdező kommentje:
Igen.De nehéz elfogadni. Ha neked lenne ilyen orrod nemhiszem, hogy teis szó nélkül hagynád. :) De ez emberfüggő. És a legrosszab az, hogy engem valamelyik állítólagos barátom mondott le.. nem egy idegen ember ! És az fájt a legjobban.
2013. nov. 25. 02:00
 8/11 anonim válasza:

Poén: rakj rá csipeszt ami összenyomja.

Igazából: semmit nem tudsz vele tenni, ez ilyen sajnos

aki szeret így az így is szeret, aki nem annak meg hajolj le,rakd oda a segged és mond meg "nyald ki"

Próbálj ne foglalkozni a negatívval,bár tudom,nehéz.

2013. nov. 25. 02:04
 9/11 A kérdező kommentje:
Emlékszek kiskoromban azt is kipróbáltam :D :D hát igen nálam ez a probléma már 7-8 éves korom óta jelen van. :) De igen nemtudok vele mit kezdeni. Csak plasztika. De nem nagyon illene a hagyományos orr nekem, ahogy mások mondták :D Szóval maradok így ahogy vagyok:) DE egyébként valami sminktippet is irhattok... Ami optikailag vékonyítja az orrot :) És köszi a választ #4 :)
2013. nov. 25. 02:16
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem is vastag az orrom. De nyugi, lehet optikailag csalni.. :)

Először is, ha középen is szeded a szemöldökön, akkor nagyon vigyázz arra, hogy ne álljanak egymástól távol, mert azzal csak még jobban felhívod a figyelmet az orrodra. Másrészt a sminkkel is trükközhetsz: két oldalt használj sötétebb alapozót/korrektort, középen pedig világosabbat. Nekem sokat használt, de azért vigyázz, ne tűnjön túl természetellenesnek. :)

2013. nov. 25. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!