Ha februárba lesz a szalagavatóm, már kezdjek el ruhákat nézegetni?
Figyelt kérdés
A keringőre. Mi az, ami késői időpontnak számít esküvői ruha terén?2013. szept. 20. 20:12
1/4 anonim válasza:
Én tegnap foglaltam le. A szalagavato.hu-nál voltam, csak ajánlani tudom, van vagy kétszáz ruhájuk, mindenkire szánnak annyi időt amennyit csak szeretnél(rám volt, hogy ugyanazt a ruhát háromszor kellett befűzni, mert nem tudtam dönteni:D), és az árban benne van a cipő és egyéb kiegészítők, tényleg jó. Voltunk vagy öten, és már így is nem kevés ruha le volt foglalva(mondjuk a legtöbb szalagavató december, novemberben van, nagyon ritka a február, szóval neked lesz választék bőven), de nekem most nyugodtabb a lelkem, hogy le van foglalva. kezdj el nézelődni, és ha találsz valamit amibe beleszerettél, akkor hajrá!:]
2/4 anonim válasza:
A decemberi szalagavatókra már elfogytak a ruhák, a novemberire pláne. Ha szerencséd van, februárira még találsz, bár rohamosan fogynak a lehetőségeid.
3/4 anonim válasza:
Én júliusban foglaltam a decemberire.. Irány foglalni. :) Én a Boglárkában voltam, és nagyon elégedett voltam.
4/4 anonim válasza:
en majusban foglaltam es decemberben lesz a szalagavatom... decemberre mar reg elfogytak a ruhak, februarra meg talalsz szerintem.. ha pesti vagy a Boglarkat ajanlom en is :) 400+ ruhajuk van es gyonyoruek*-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!